BANNER PREVISIONS
Previsió 7 i 8 setembre de 2022 - Estabilitat, esperant pluges a mitjà termini
Dimecres i dijous estables, amb domini del sol i sense precipitacions. Cap de setmana més núvol, però amb poques precipitacions i amb els mapes actuals, a l'espera entre dilluns i dimecres del primer front atlàntic de la temporada, que ens podria portar pluja generalitzada d'aquella d'anar fent.. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 7 i 8 setembre de 2022 – Estabilitat, esperant pluges a mitjà termini
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 7 setembre 2022
Matí de sol a gran part del Pirineu, algunes boires a les valls i tarda amb nuvolades que difícilment donaran precipitacions. Temperatura baixant uns 3ºC respecte a dimarts. Vent intens a cotes altes del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 6 setembre 2022
Jornada estable, domini del sol amb nuvolades decoratives que no donaran precipitacions. Calor típica de setembre. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
A partir de divendres tindrem més núvols i fins i tot alguns ruixats puntuals de tarda, amb una situació similar per dissabte, matí de clarianes i tarda més cobert. Diumenge núvols cada cop més abundants i ja a darrera hora, primeres pluges arribant per l'Aragó, fruit del front atlàntic que ens afectaria especialment dilluns. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.