BANNER PREVISIONS
Previsió 9, 10 i 11 setembre de 2022 - Diada estable, abans de les pluges
Finalment el cap de setmana serà estable, molts ens pregunteu per fer cims per la Diada d'Andorra i Catalunya aquests propers dies, i amb els darrers mapes, tindrem bones condicions per pujar a les nostres muntanyes. Això sí, a partir de dilluns, l'arribada de dos exhuracans a la península, ens duran força pluja. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 9, 10 i 11 setembre de 2022 – Diada estable, abans de les pluges
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 9 setembre 2022
Matí amb força núvols a gran part del Pirineu, més densos al vessant nord, on els núvols seran més abundants i fins i tot, amb estones de plugims. A la tarda tindrem noves nuvolades, que podran donar ruixats i tempestes, especialment al Pirineu oriental (Ripollès, Garrotxa, Salines) Temperatura poc càlida per la manca de sol. Vent intens a cotes altes del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 10 setembre 2022
Jornada estable, domini del sol amb nuvolades decoratives que no donaran precipitacions en el conjunt del Pirineu, a tot estirar, alguns ruixats puntuals al Pirineu oriental a la tarda. Boires a les valls especialment en zones del vessant nord del Pirineu. Calor típica de setembre. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 11 setembre 2022
Diada de Catalunya amb domini del sol a totes les zones del Pirineu i Prepirineu, arribant núvols prims al llarg de la tarda, preludi del front de diumenge. Temperatura alteta, calor abans de l'arribada del front. Vent encara feble.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
A partir de dilluns al tard ens arriba les restes de l'huracà en forma de borrasca normal, que ens durà una clàssica situació de pluges de tardor del SW, és a dir, precipitacions abundants afectant al vessant sud del Pirineu occidental. Aquesta borrasca ens donarà al llarg de la propera setmana diversos episodis de precipitacions al Pirineu, una bona notícia per la sequera! Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.