SUBSCRIPCIÓ

Subscripcions a MeteoPirineus

Subscripcions a la llista de MeteoPirineus Catalans

* indicates required
CONSENTIMENT

MeteoPirineus Catalans farà servir l'informació que vostè proporcioni en aquest formulari per estar en contacte amb vostè. Si us plau faiguins saber en quin mitjans li agradaria saber de nosaltres:

Pot cambiar d'opinió en qualsevol moment fent clic a l'enllaç de donar-se de baixa al peu de la pàgina de qualsevol correu electònic que rebi de la nostra part o redactant un e-mail a meteopirineuscatalans@gmail.com. Per més informació sobre la nostra política de privadesa visiti el nostre web. Al fer clic accepta que poguem processar la seva informació d'acord amb aquests termes.

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. Fent clic a sota per subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.

Rep també la informació a través de:

WHATSAPP 621 274 731

TELEGRAM: https://t.me/previsio //// https://t.me/esquimu  //// https://t.me/esqui_nordic  ////  https://t.me/esqui_alpi ////  https://t.me/reportatges_meteopirineus

Xarxes Socials: Youtube //// Instagram   ////  Facebook  ////  Twitter

 

Tradueix »