Colònies i campaments Orígens & MeteoPirineus


Unes colònies i campaments úniques al cor del Pirineu

 

COLÒNIES: Més enllà d’oferir unes jornades per passar els dies d’estiu pels nens, volem proposar la vivència d’una experiència setmanal que recordarem tota la vida.

És per això que hem fet una fusió de qualitat, creant les colònies Orígens & MeteoPirineus.

Tenim la missió de fomentar els valors de la convivència, l’amistat i la creativitat en l’entorn natural. Creem estius per recordar, amb vivències úniques i autèntiques. Volem tornar als orígens senzills i divertits de les colònies que vam viure quan érem petits.

 

Què oferim?
Torns 2024!

Els Pirineus, el lleure, la natura, la diversió i la meteorologia. Per això organitzarem les colònies i els campaments d’estiu conjuntament. Seran 5 torns de 7 dies i 6 nits inolvidables.

Quina diferència hi ha entre les colònies i els campaments?

  • La nostra missió per les colònies i els campaments és la mateixa.

  • La única principal diferència entre les colònies i els campaments és l’ubicació i les instal·lacions. En un cas pernoctem a Can Ribals i a l’altre en tendes de campanya al costat de restaurant i refugi El Fornell de l’estació d’esquí i muntanya d’Aransa.

  • A les colònies disposem en exclusiva tant de la casa com dels terrenys de la seva finca (gairebé 30.000 metres quadrats) i durant els campaments disposem també en exclusiva de les instal·lacions de l’estació (cuines, menjadors, sales, serveis, etc).

  • Els àpats tampoc no canvien. El nostre menú i qualitat del menjar és el mateix per als dos casos. Disposem d’infrastructures de cuina professionals i d’uns equips de personal de cuina altament qualificats a les dues instal·lacions. No fem catering: el menjar és elaborat directament a cuina per a cada àpat i fent servir producte de proximitat

  • Les activitats en els dos casos estan adaptades a edats i nivells. En el cas dels campaments es poden inscriure joves de fins als 17 anys inclosos.

Preu rebaixa't fins al 17 de març

Dies
Hores
Minuts
Segons

Colònies i campaments Orígens & MeteoPirineus

  • AL FER LA RESERVA A LA WEB, CLICA A: " COM ENS HAS CONEGUT?" METEOPIRINEUS, I TINDRÀS UN OBSEQUI MÈTEO!

Opinions: