Avís Legal

Li donem la benvinguda a aquest espai, l’usuari on trobareu tota la informació referent als termes legals i condicions que defineixen les relacions entre usuaris i jo com a cap d’aquesta web. Com a usuari, és important conèixer aquestes condicions abans de continuar la navegació.

Responsable de les dades

 • La identitat del responsable: Albert de Gràcia Lago
 • Nom comercial: MeteoPirineus Catalans
 • NIF/CIF: 46988409f
 • Adreça: Carrer de la Sort n11 1r pis
 • E-mail: meteopirineuscatalans@gmail.com

MeteoPirineus Catalans responsable d’aquest lloc web, es compromet a processar la informació dels meus usuaris i clients amb plenes garanties i compliment de requisits nacionals i europees que regulen la recollida i ús de les dades personals dels meus usuaris.

Aquest lloc web, per tant, compleix estrictament la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal (LOPD) i el Reial decret 1720 / 2007, de 21 de desembre, coneguda com les normes de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016, relativa a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE o LSSI).

Condicions generals d’ús

Aquestes condicions generals regulen l’ús (incloent l’accés) de les pàgines web, membres de la web de MeteoPirineus Catalans, incloent-hi els continguts i serveis posats a disposició. Qualsevol persona que tingui accés a la web, MeteoPirineusCatalans.com  (“usuari“) es compromet a complir les condicions generals vigents en cada moment del portal MeteoPirineusCatalans.com .

Les dades personals que he recollit i com fer

Lectura Política de privacitat .

Compromisos i obligacions dels usuaris

L’usuari queda informat i accepta que l’accés a aquest lloc web fa no de qualsevol manera, l’inici d’una relació amb MeteoPirineus Catalans. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar la web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, bona fe i ordre públic.

Queda prohibit utilitzar el lloc web amb finalitats il·legals o nocius, o que de cap manera pot danyar o impedir el normal funcionament del lloc web. En relació amb el contingut d’aquest lloc web, queda prohibit:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que tingui la meva aprovació com a legítim titular;
 • Qualsevol infracció dels drets de l’intermediari o meu tan legítim titular;
 • El seu ús per a fins comercials o publicitaris.

En l’ús del lloc web, MeteoPirineusCatalans.com l’usuari es compromet a no dur a terme qualsevol conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de MeteoPirineus Catalans o tercers o que podria malbé, inutilitzar o sobrecarregar el portal MeteoPirineusCatalans.com o que obstaculitzarien, de cap manera, l’ús normal de la web.

No obstant això, l’usuari ha de ser conscient que la seguretat dels sistemes informàtics a Internet són no totalment fiable per a tots dos MeteoPirineusCatalans.com no es garanteix l’absència de malware o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (maquinari i programari) de l’usuari o en els documents electrònics i fitxers continguts en ells però vaig posar tots els mitjans mesures de seguretat necessàries per evitar la presència d’aquests elements nocius i.

Mesures de seguretat

Les dades de caràcter personal comunicades per l’usuari MeteoPirineus Catalans poden ser emmagatzemats en la base de dades automatitzat o no, la titularitat correspon exclusivament a MeteoPirineus Catalans això suposant que tots els tècnics, organitzatius i mesures de seguretat garantir la confidencialitat, la integritat i la qualitat de la informació continguda en la legislació vigent de protecció de dades.

Comunicació entre usuaris i MeteoPirineusCatalans.com utilitza un canal segur i la transmissió de dades es xifren per https protocol, per tant, garantir les millors condicions de seguretat que es garanteix la confidencialitat dels usuaris.

Reclamacions

MeteoPirineus Catalans informa que hi ha fulls de reclamació a disposició d’usuaris i clients.

L’usuari pot fer declaracions demanant el seu reclam full o enviant un correu electrònic a MeteoPirineusCatalans@gmail.com indicant el vostre nom i cognom, el producte adquirit i exposi les raons de la seva reclamació.

L’usuari/comprador pot notificar les afirmen, ja sigui a través de correu electrònic a: MeteoPirineusCatalans@gmail.com o bé per correu postal dirigit a MeteoPirineus Catalans, Carrer de la Sort, num 11, 1r pis si ho desitja, el formulari de reclamacions:

Attn: MeteoPirineus Catalans
MeteoPirineus Catalans, Carrer de la Sort, num 11, 1r pis
Correu electrònic: MeteoPirineusCatalans@gmail.com 

Producte/servei:
Adquirit el dia:
Nom d’usuari:
Adreça de l’usuari:
Signatura de l’usuari (només si es produeix en paper):
Data:
Motiu de reclamació:

Plataforma de resolució de conflictes

També posa a disposició dels usuaris de la plataforma per a la resolució de conflictes que proporciona la Comissió Europea i està disponible en el següent enllaç: http://EC.Europa.eu/Consumers/ODR/

Drets de propietat intel·lectual i industrial

En virtut de les disposicions dels articles 8 i 32.1, paràgraf 2, de la Llei de propietat intel·lectual, es prohibeix expressament la reproducció, distribució i comunicació pública, incloent-hi el seu mode de disposició, de tot o part del el contingut d’aquest lloc web amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense el permís de MeteoPirineus Catalans. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i Industrial titularitat de MeteoPirineus Catalans

L’usuari accepta i reconeix que tota la web, que contenen sense limitació el text, programari, contingut (incloent l’estructura, selecció, gestió i presentació d’ells) podcast, fotografies, audiovisuals i gràfics, és protegits per copyright, marques comercials i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals que Espanya és festa i altres drets de propietat i les lleis d’Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer consideri que ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció de certs continguts del web, cal notificar a això a MeteoPirineus Catalans indicant:

 • Dades personals de l’interessat titular dels drets suposadament infringits de festa o indicar la representació que actua en el cas que el present reclamar tercers diferents de l’interessat.
 • Assenyalar el contingut protegit per drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació a la web, l’acreditació de la declaració de drets de propietat intel·lectual designat expressada en el qual la persona interessada és responsable de la veracitat de la informació proporcionada a la notificació.

Política comentari

Al meu lloc web poden fer comentaris per enriquir els continguts i realitzar les seves consultes.

Comentari de les importacions que no estan relacionats amb tema d’ aquesta web, incloent-Hola queixes, injúries, difamacions, falta de respecte o contactes atacs general PAC l’ autor o altres membres no seran acceptats. Aquests comentaris seran eliminats pels administradors de la web.

També ser suprimit que conté informació que és òbviament enganyós o fals, així com comentaris que continguin informació personal, com, per exemple, cases particulars o telèfons i comentaris que vulneren la nostra política de protecció de dades.

Ser ignorada, així mateix, aquests informes creat només per a finalitats promocionals d’un web, persona o col·lectiu i tot en general el que pot ser considerat spam.

No permeten comentaris anònims, així com les realitzades per la mateixa persona amb sobrenoms diferents. Els comentaris que intenta forçar un debat o una presa de posició per un altre usuari no seran considerats ni.

Exclusió de garanties i responsabilitat

MeteoPirineus Catalans fa cap garantia i no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol mena que puguin ser causats per:

 • La manca de disponibilitat, manteniment i funcionament efectiu de la web, o els seus serveis i continguts;
 • Programes de l’existència de malware, maliciosos o lesius en els continguts.
 • L’ús de l’il·lícit, negligent, fraudulenta o contrària a aquest Avís Legal;
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris a la pàgina web.
 • El proveïdor no es fa responsable sota cap concepte de danys i perjudicis que poguessin derivar per l’ús il·legal o indegut d’aquesta web.
 • Previsions fetes els informatius i els absolt de qualsevol responsabilitat. En cas de necessitat una informació oficial, consulteu AEMET o altres centres oficials d’informació meteorològica.

Llei aplicable i jurisdicció

General MeteoPirineus Catalans relacions amb els usuaris de serveis de telemàtica presents en aquesta pàgina web estan subjectes a la legislació espanyola i la jurisdicció i dels tribunals de Catalunya.

Contacte

Ningú hauria de tenir qualsevol dubte sobre aquestes condicions o qualsevol comentari al portal MeteoPirineusCatalans.com Si us plau, aneu a MeteoPirineusCatalans@gmail.com .

L’avís legal ha estat la darrera actualització 29/05/2018