Setmana de natura per nenes i nens MeteoPirineus 2024
La Seu d'Urgell


Una setmana única d'activitats per nenes i nens al cor del Pirineua

 

Després de les darreres edicions de casal de MeteoPirineus, aquest 2024 hem pensat d’oferir 5 dies per gaudir de les activitats de muntanya que oferim pels nostres joves al Pirineu!

Des de la Seu d’Urgell, proposem als nens entre 5 i 14 anys (menors de 6 si són caminadors i amb un consentiment dels pares) i a les seves famílies, a gaudir d’una setmana on cada dia es tractarà una temàtica científica relacionada amb el Pirineu i el medi ambient.

Moltes nenes i nens ja ens coneixen, hem fet diversos tallers amb ells i us convidem a que passin una setmana inoblidable amb nosaltres!

 

Què oferim?
Una setmana d'estiu diferent!

Dies 1, 2, 3, 4 i 5 de juliol 2024

Què farem?

Programa:

Dilluns (de 9.00 a 13.30h) – SÓM GRANS METEORÒLEGS

Tot caminant per la muntanya, a través d’evidències que trobarem, sabrem com és el clima del Pirineu. Farem alguns experiments a la natura sorprenents, mesurarem les dades meteorològiques i observarem el cel per identificar els núvols del Pirineu.

Dimarts (de 9.00 a 13.30h) – SÓM GRANS GUIES

Taller de mapes, orientació i disseny d’excursions al Pirineu. Els nens aprendran a interpretar un mapa, dissenyaran un itinerari per la muntanya i faran de guies en una sortida on parlarem sobre seguretat a la muntanya. Per acabar, ens divertirem fent un taller d’orientació a la muntanya.

Dimecres (9:00 a 13.30h) – SÓM GRANS GEÒLEGS

Com es va formar el Pirineu? Explicarem com es va formar el Pirineu i anirem amb martell, lupa i altres estris, a buscar pedres i minerals i descobrir una curiosa formació geològica plena de misteri!

Dijous (9:00 a 13.30h) – ELS ANIMALS I LES PLANTES DEL PIRINEU! 

Un matí apassionant per fer de grans exploradors, on descobrirem la fauna i la flora del Pirineu!

Divendres (9:00 a 13.30h) – SÓM AIGUA!

Una cloenda especial! Descobrirem com son els rius del Pirineu, quins secrets amaguen, buscarem or i realitzarem divertides activitats a l’aigua. Acabarem el dia a la piscina!

 

*Tenim opció a recollida abans de les 9 i després de les 13.30, demana’ns informació!

Setmana de natura MeteoPirineus

69€ IVA INCLÓS
  • Obrim llistat de preinscripcions fins al dilluns 13 de maig. Caldrà un mínim de 10 participants.

  • T'esperem per viure plegats uns dies d'estius genials! No ho dubtis i demana'ns informació!

  • Caldrà fer el pagament per confirmar plaça