Cavalls del Vent Open 2023
DATA INICI : 17 juny, 2023
DATA FINAL : 18 juny, 2023
cavalls del vent - meteopirineus catalans

Un any més MeteoPirineus  participarà amb la Open Cavalls del Vent per apropar el temps previst pels dies de l'esdeveniment, que es durà a terme el pròxim 17 de juny de 2023.

Una de les curses de muntanya més clàssiques i imprescindibles del nostre territori!

Recordeu!

Divendres 16/06/2022 17:00 – 21:00 Lliurament de Passaport i Welcome Pack.
Dissabte 17 juny
4:00 – 5:00 Lliurament de Passaport i Welcome Pack. 5:00 Sortida.
Diumenge 18 juny 5:00 Hora límit d'arribada.

Previsió:

Enguany tindrem unes bones condicions al matí per gaudir del Festival, amb un matí, migdia i primeres hores de la tarda, amb domini del sol i alguns núvols decoratius, però que no donaran precipitacions.
Les nuvolades aniran a més i el final de la tarda serà diferent, amb nuvolades més desenvolupades que podran donar alguns ruixats o tronades, més probables a partir de les 18.00h. A diferencia de l'anterior previsió, sembla que en fer-se fosc ja no plouria però precaució, els mapes actuals indiquen que durant la matinada poden arribar noves tempestes i que poden ser fortes, amb llamps, vent i calamarsa probable.
Caldrà tenir també present la possibilitat de boira a les cotes altes. Presteu atenció amb les senyalitzacions dels itineraris en cas de boira i busqueu refugi en cas de trobar-se tronada, evitant zones altes i exposades.

Pel que fa al vent serà poc destacable al llarg del dissabte, tot i que es reforçarà i força a darreres hores de dissabte i tot diumenge a les zones altes. Un paravent serà necessari.

Temperatura agradable per les proves. Fresca a l'hora de la sortida, entorn dels 10ºC i màximes voltant els 25ºC a les cotes més baixes al migdia. En tot cas al matí quan piqui el Sol, la temperatura de sensació serà de calor.

Conclusió: Matí fresc però amb sensació de calor a la pujada. En arribar a cotes altes, més fresca, porteu paravent i força hidratació. A la tarda, precaució amb la pluja i probabilitat de llamps i boira a zones altes. La nit de dissabte a diumenge la probabilitat de tempesta tornarà a ser alta.

 

 

Aquesta és la Previsió :

Sense Previsió de moment...