Cavalls del Vent Open 2024
DATA INICI : 29 juny, 2024
DATA FINAL : 29 juny, 2024
cavalls del vent - meteopirineus catalans

Un any més MeteoPirineus  participarà amb el Festival de Cavalls del Vent per apropar el temps previst pels dies de l'esdeveniment, que es durà a terme el pròxim 29 de juny de 2024!

Una de les curses de muntanya més clàssiques i imprescindibles del nostre territori!

Previsió actualitzada el dijous 27

Ja tenim gairebé aquí el festival, i sembla que la previsió vindrà marcada, com ja és un habitual al festival, per la inestabilitat! Ens creua un embossament d'aire fred el cap de setmana que ens durà ruixats i tempestes, tot i que també tindrem estones de temps estable.. Ho expliquem.

Sembla que finalment les tronades arribaran una mica més tard, així que la sortida serà en principi tranquil·la, tot i que s'anirà tapant!  A partir de mig matí, cap allà les 11, és quan la probabilitat de tempesta i pluja serà més alta, aproximadament entre les 11.00h i les 16.00h.
Després del pas d'aquesta franja de ruixats i tronades, s'obriran clarianes i la probabilitat de ruixats i tempestes ja serà baixa.

També atenció al vent a cotes altes, serà fort del Sud, amb ratxes de vent intens i sensació de fred.

Al vespre i nit, temps tranquil.

Conclusió:

Precaució amb el pas de les cotes altes si en aquell moment hi ha tempesta elèctrica. No ens exposem als llamps! Hi ha probabilitat de tenir estones de calamarsa.

Pel que fa a la temperatura, tot i ser "d'estiu" en zones baixes, a cotes altes i amb el vent, la sensació serà de fred, així que caldrà estar atents als consells dels organitzadors, per l'obligació de material de seguretat.

Sembla que la previsió ja és força segura, si hi ha qualsevol canvi, demà ho informarem!

GAS!

 

 

Aquesta és la Previsió :

Sense Previsió de moment...