Escanyabocs 2023
DATA INICI : 20 maig, 2023
DATA FINAL : 21 maig, 2023
download

Ja tenim aquí una nova edició, la 16a de l'Escanyabocs, la prova esportiva en la natura més singular del Pirineu. Tots els que ho fem possible portem ja un temps treballant-hi per tornar a oferir-vos un esdeveniment engrescador i de màxima qualitat.

Trailorientacióraid d'aventuramarxa nòrdicapedalada bttEscanyabocs de Ferro i alguna que altra sorpresa us esperen a la Seu d'Urgell i al Rafting Parc el cap de setmana del 20 i 21 de maig.

ACTUALITZACIÓ 18/5/2023: Després de les calorades de l'any passat, aquest any el temps serà molt diferent! Ambient més fresc i possibilitat baixa el dissabte al matí d'algun ruixat, pluja força segura la tarda de dissabte i diumenge matí amb grans clarianes, tot i que cap al migdia la pluja podrà tornar a ser protagonista.

Recomanem per tant dur paravent i algun estri per si finalment plou una mica a les proves del matí i pensar que gairebé és segura la pluja a les proves de dissabte a la tarda.

 

 

 

Aquesta és la Previsió :

2023-05-20

Dissabte una mica inestable!

Matí amb cel variable i amb probabilitat baixa de pluja (potser algun ruixat intermitent, però poca cosa).
La pluja anirà a més a la tarda, quan la probabilitat serà alta i fins i tot acompanyada de tempesta.

Vent poc destacable.

Temperatura molt agradable per fer esport. Ambient fresc al matí, entorn dels 12ºC i al migdia cap als 18ºC.

2023-05-21

Temps similar a dissabte, tot i que potser amb els mapes actuals una més inestable.
Matí amb cel variable i amb baixa probabilitat de pluja (com dissabte no es descarta algun ruixadet de curta durada), fins i tot amb alguna boira matinera i més tapat a mesura que passin les hores, però difícilment amb precipitacions fins al migdia. Cap a la hora del dinar, més probable que arribin els primers xàfecs!

Poc vent i ambient primaveral amb poca calor.

A gaudir força de l'Escanyabocs amigues i amics!