Escanyabocs 2024
DATA INICI : 18 maig, 2024
DATA FINAL : 19 maig, 2024
Logo2024

Ja tenim aquí una nova edició, la 17a de l'Escanyabocs, la prova esportiva en la natura més singular del Pirineu.

Trailorientacióraid d'aventuramarxa nòrdicapedalada bttEscanyabocs de Ferro i alguna que altra sorpresa us esperen a la Seu d'Urgell i al Rafting Parc el cap de setmana del 18 i 19 de maig.

ACTUALITZACIÓ 16/5/2024: Mapes sortits del forn, molt canviants en aquesta època, ens donen una previsió una mica diferent per dissabte respecte l'anterior actualització!
Segons mapes actuals de dijous al matí, dissabte tindrem precipitacions entre mig matí i mitja tarda a la Seu d'Urgell (més probables entre les 10.00h i les 17.00) i diumenge més tranquil.

Recomanem per tant dur paravent i algun estri per les proves que es facin amb pluja.

SI DEMÀ HI HA CANVIS EN LA PREVISIÓ, TORNAREM A FER UNA NOVA ACTUALITZACIÓ

 

 

Aquesta és la Previsió :

2024-05-18

Dissabte matí inestable!

Segurament a primeríssima hora de la jornada no tindrem precipitacions, però pels volts de les 9.00 o 10.00h, començarien els primers ruixats.
Sembla que serien tongades de ruixats, estones on plourà, estona sense pluja. En algun moment podrà anar acompanyada de tempestes, tot i que la probabilitat és baixa.
Aquestes precipitacions es poden mantenir fins a primeres hores de la tarda i a partir de les 17.00h la probabilitat de precipitació serà ja baixa.

Vent poc destacable.

Temperatura molt agradable per fer esport. Ambient fresc al matí, entorn dels 12ºC i al migdia cap als 18ºC.

2024-05-19

Temps tranquil al matí, tot i que potser els ruixats arribaran entre l'hora de dinar o primera hora de la tarda, quan ja acabin les proves.
Matí amb cel variable i amb baixa probabilitat de pluja,  més tapat a mesura que passin les hores, però difícilment amb precipitacions fins al migdia. Cap a la hora del dinar, més probable que arribin els primers xàfecs!

Poc vent i ambient primaveral amb poca calor.

A gaudir força de l'Escanyabocs amigues i amics!