Matxicots 2022
DATA INICI : 17 setembre, 2022
DATA FINAL : 18 setembre, 2022
carrera-matxicots

Entre els imponents pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l'Orri, un any més se celebrarà la Rialp Matxicots, arribant enguany a la que serà la 11a edició. Una edició per consolidar una de les carreres referents del trail running nacional, amb l'objectiu de fer gaudir de les muntanyes, valls i la gent dels pobles de la zona.

Previsió del 15/9/2022

Sembla que per compensar la méteo de l'anterior edició, enguany tindrem una situació completament estable, amb domini del sol i això sí, una bona fresca a primera hora del matí, amb alguna gelada feble als cims més alts de la prova.

Anem a la previsió per trams d'hores!

Dissabte de 06 a 12h
Estat del cel: Domini del sol.
Probabilitat de pluja: 5%
Probabilitat de tempesta: 1%
Temperatura: Freda, a primera hora tindrem temperatura de plena tardor.
Vent: Tindrem vent del nord amb alguna ratxa moderada, que accentuarà la sensació de fred. Un paravent serà necessari.

Dissabte de 12 a 21h
Estat del cel: Domini del sol.
Probabilitat de pluja: 5%
Probabilitat de tempesta: 1%
Temperatura: Ambient de tardor, tot i que al solet, tindrem sensació càlida. A mesura que marxi el sol, refrescarà ràpid!
Vent: Tindrem vent del nord amb alguna ratxa moderada a cotes altes, que accentuarà la sensació de fred. Un paravent serà necessari.

Diumenge per la Matxixics, tindrem una jornada més ennuvolada i fins i tot amb alguna boira a muntanya, però no tindrem precipitacions!

CONCLUSIONS: Jornada estable per gaudir de les proves de la Matxicots 2022, haurem de tenir només present, portar un paravent per combatre el fred i vent de les cotes més altes.

Actualitzem la previsió dijous, en aquesta època de l'any els mapes poden variar en poques hores, però de moment, pinta un bon dia!

 

Aquesta és la Previsió :

Sense Previsió de moment...