Cursos i Formacions MeteoPirineus

Una de les idees que més il·lusió ens feia, era presentar-vos els diferents cursos online que estem preparant amb moltes ganes!

Per què MeteoPirineus ofereix formació? Ens mouen 4 motius;
  • Rebem les vostres peticions interessant-vos per moltes de les coses que sabem i us expliquem. Per això després de setmanes de rumiar-ho, comencem a plantejar l’opció de preparar cursos completament vinculats al Pirineu. No entendríem aquestes formacions però, sense aportar coses noves i personalitzades, per això estem treballant per oferir un seguit de cursos fets a mida i de temàtiques força concretes a la nostra passió pirinenca, sobre ciència, clima / temps, però també qualsevol altre disciplina arrelada al territori.
  • Ens mou la inquietud! Descobrir el perquè de les coses i tenir ganes per saber més i comprendre moltes disciplines, ens fa créixer com a persones. Gent més formada és sinònim a gent amb més capacitats.
  • Volem ara en temps de crisi, que la viabilitat de MeteoPirineus sigui sostenible. En el context de crisi derivat del COVID19, molt ens temem que les retallades seran una constant d’ara en endavant, i hem de reinventar-nos perquè MeteoPirineus pugui continuar sent un projecte il·lusionant i pròsper.
  • Creiem que són un bon mitjà per fer-ho.. Ho fem primer de tot, perquè el que fem ens agrada i així ho transmetem a tots vosaltres. Creem aquestes formacions amb la intenció de donar qualitat i exclusivitat en els nostres cursos.
Com ho volem fer?
  • Sent curosos en el contingut i les formes d’oferir els cursos. No volem oferir un simple document explicant el que podem trobar fàcilment en qualsevol altra mitja. Volem explicar de tu a tu allò que sabem i interactuar amb els participants. Un win win entre tots nosaltres per fer de la formació, tota una experiència.
  • Els cursos tindran part teòrica, pràctica, accés a exercicis, trobades online i en algunes ocasions, una trobada opcional de fi de curs amb els encarregats de la formació.
  • Disciplines relacionades amb Pirineu! Des de la meteorologia, a la geologia, passant per desenvolupament turístic, la neu, la flora i fauna, espais naturals, gastronomia, productors locals, fotografia, remeis naturals, tenim ganes d’oferir-vos un ventall de possibilitats molt ampli!

Ben aviat penjarem les dates del nous cursos! Us recomanem que us registreu a la nostra newsletter, i allà anirem informant de tots els cursos de MeteoPirineus!