Les Últimes Previsions: General

BANNER PREVISIONS

GENERAL

Previsió 23, 24 i 25 setembre de 2022 - Ambient de tardor i ploguda!
Arriba ambient de tardor i tenim nevades a cotes baixes a la vista! Després d’un estiu tòrrit, notarem de nou la fresca 😜. Pel que fa a les pluges, dues tongades, 1a entre divendres migdia i matinada dissabte i segona, tarda i nit de dissabte.. més enllà, neu a la vista! Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 21 i 22 setembre de 2022 - Esperant les pluges del cap de setmana
Dues jornades més de temps estable, abans de l’aribada de les pluges, neu als cims i ambient de tardor! Direm adéu a l’ambient càlid.. Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 19 i 20 de setembre - caloreta i estabilitat abans de les pluges
Començarem la setmana amb estabilitat, sol i temperatures molt agradables! A partir de dijous al tard i entre divendres i el cap de setmana, sembla que tindrem una borrasca potent que ens durà un bon episodi de pluja i una contundent baixada de temperatura... Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 16, 17 i 18 setembre de 2022 - Tronades divendres i cap de setmana estable
Continuem amb variabilitat amb el temps, i després d'un divendres encara força inestable en algunes zones del Pirineu i Prepirineu, el cap de setmana es presenta estable i fresc. Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 14 i 15 setembre de 2022 - Més pluja!
Després de la ploguda de dimarts a la tarda i nit, dimecres tindrem una treva, tot esperant una tarda de dijous de nou moguda. El cap de setmana tornarà l'estabilitat, però el temps sembla que podria ser mogut la segona meitat de setembre. Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 12 i 13 setembre de 2022 - Regada a la vista!
Inici de setmana força inestable, que ens durà una bona regada especialment entre la tarda de dimarts i dimecres, amb registres entre els 15 i 50mm, més generosos al Pirineu occidental. Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 9, 10 i 11 setembre de 2022 - Diada estable, abans de les pluges
Finalment el cap de setmana serà estable, molts ens pregunteu per fer cims per la Diada d'Andorra i Catalunya aquests propers dies, i amb els darrers mapes, tindrem bones condicions per pujar a les nostres muntanyes. Això sí, a partir de dilluns, l'arribada de dos exhuracans a la península, ens duran força pluja. Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 7 i 8 setembre de 2022 - Estabilitat, esperant pluges a mitjà termini
Dimecres i dijous estables, amb domini del sol i sense precipitacions. Cap de setmana més núvol, però amb poques precipitacions i amb els mapes actuals, a l'espera entre dilluns i dimecres del primer front atlàntic de la temporada, que ens podria portar pluja generalitzada d'aquella d'anar fent.. Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 5 i 6 setembre de 2022 - Dilluns inestable, i dies vinents plàcids
Dilluns amb una nova situació de tronades que podran afectar moltes zones a la tarda. Sembla que serà la darrera d'aquesta llarga tongada de pluges, a partir de dimarts arriben dies més estables i amb temperatura molt agradable. Ho detallem tot a continuació:

GENERAL

Previsió 2, 3 i 4 setembre de 2022 - Més tronades entre divendres i dissabte
Ja estem a la tardor meteorològica i continuarem sumant litres! Entre divendres i dissabte al matí tindrem una nova tongada de ruixats i tronades que tornaran a ser localment intenses. Tarda de dissabte i diumenge, més estables! Ho detallem tot a continuació: