Les Últimes Previsions: General

LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA

GENERAL

Previsió 21 i 22 de febrer 2024- per fi arriben dies d'hivern!
Es confirmen els canvis a partir de dijous al vespre! Fins llavors, ambient de primavera i més núvols i divendres a la matinada, primer front amb nevada i baixada forta de temperatura, que ens durà un ca de setmana de ple hivern i amb estones de nevades a gairebé totes les cotes! AL TANTU, no parlem de grans quantitats en aquesta primera to...

GENERAL

Previsió 19 i 20 de febrer 2024- inici de setmana estable, esperant canvis!
Inici de setmana encara estable amb domini de l’anticicló sol i temperatura primaveral! Sembla però, que es pot girar la truita i a partir de dijous arriba un canvi de tendència amb vents més freds i humits del NW que podrà provocar una situació més perllongada de fred i nevades... Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 16, 17 i 18 de febrer 2024 - arriba un frontet i més fresca
Divendres amb un canvi una mica més significatiu respecte a les anteriors previsions, amb arribada de ruixats a moltes zones, especialment al matí i amb cota de neu entorn als 2.000m. Dissabte i bona part de diumenge molt més estable, esperant precipitacions febles al vessant nord, diumenge a la tarda. Ho expliquem amb més detall i previsió...

GENERAL

Previsió 14 i 15 de febrer 2024 - arriba un front desfet
Dimecres i dijous amb un ambient completament primaveral!! Arriba dijous un front que afectarà tota la península Ibèrica, però al arribar a Catalunya, es desintegrarà completament, donant núvols i una baixadeta de temperatura.. Després, un nou anticicló primaveral.. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 12 i 13 de febrer 2024 - torna per dies l'anticicló...
Després del super temporal Karlotta, que ha deixar una nevadeta a cotes altes del sud, una plogudeta i una posterior nevadeta de nord, acaba el super episodi (entengueu la ironia ;P ) i.. torna l'anticicló i les temperatures altes a partir de mitja setmana i pinta que el tindrem per uns quants dies.. DESESPERANT! De moment dilluns un pèl i...

GENERAL

Previsió 9, 10 i 11 de febrer 2024 - pluja i neu a les portes!
Propers tres dies ben moguts! Divendres pluja al vessant sud del Pirineu i especialment Prepirineu occidental, d'anar fent, anar sumant. Poca cosa al Pirineu oriental malauradament.. Dissabte matinada i primeres hores del dia pas d'un segon front, afectant tot el Pirineu, entre 5 i 10mm. Treva matinal i nous ruixats a la tarda viatjant del ...

GENERAL

Previsió 7 i 8 de febrer 2024 - es confirmen els canvis
Dimecres i dijous d'espera, a l'arribada de precipitacions que ens afectarà entre divendres i el cap des setmana! No parlem de cap situació de gran nevada, però si que tindrem una borrasca alegre, amb precipitacions força abundants i nevada maca i a cotes molt correctes! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 5 i 6 de febrer 2024 - 3 dies anticiclònics abans dels canvis
Per fi! Sembla que es van confirmant els canvis. Fins dimecres continua l’anticicló, tot inl’arribada de més núvols. Entre dijous i divendres situació de pluja i neu i després de setmanes, ambient de ple hivern! Carnaval fred i inestable! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 2, 3 i 4 de febrer 2024 - cap de setmana completament estable
Res a comentar, queden 6 dies de Sol i temperatura que novament puja el cap de setmana, amb ambient de plena primavera.. Per sort, a partir de dijous vinent, apunten borrasques al Pirineu. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 31 de gener i 1 de febrer 2024 - més i més anticicló
Quin absolut avorriment.. Tenim dies i dies de sol, sense cap opció de precipitació i ambient que fins dijous serà més fresc, però que tornarà a ser més primaveral de cara al cap de setmana. Potser canvis a partir del 7 de febrer.. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació: