Les Últimes Previsions: General

LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA

GENERAL

Previsió 19 i 20 de juny 2024 - nova tongada de tempestes
Quina ratxa! Tornem a anunciar un nou episodi de ruixats i tempestes, que ens afectaran entre la tarda de dimecres i dijous, amb el pas de diferents tronades, algunes fortes, que tornaran a regar bona part del Pirineu i Prepirineu. Pont de Sant Joan, amb interrogant. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 17 i 18 de juny 2024 - inici de setmana d'estiu!
Començarem la setmana amb temps tranquil i temperatura d'estiu, amb calor típica per l'època de l'any. Vent del sud fort a cotes altes. Pendents d'un front, que ens durà tempestes entre dimecres i especialment dijous! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 14, 15 i 16 de juny 2024 - final de setmana de treva..
Sembla que arriben uns dies de treva, amb temps més estable, potser alguns ruixats de tarda dissabte i amb temperatura que es recupera, tot i que no arriba calor... Atenció però al vent del SW, bufarà amb ganes a cotes altes. I pendents d'una altra bossa d'aire fred que arribaria a mitjans de la setmana vinent.. Ho expliquem amb més detall ...

GENERAL

Previsió 12 i 13 de juny 2024 - dimecres mogut, dijous més estable
Dimecres fred, amb precipitacions (algunes tempestes fortes) i neu baixant a 2.100m! Quedaran els cim emblanquinats! Dijous temps més estable i amb recuperació de la temperatura. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 10 i 11 de juny 2024 - ambient fresc i noves tronades
Adéu a la calor i la calitja i donem la benvinguda a una setmana fresca i amb més tronades! Sembla que finalment plourà més dilluns i dimarts, que no pas diumenge a moltes zones del Pirineu. Atenció, les tronades podran ser fortes les tardes de dilluns, dimarts i dimecres, precaució! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 7 i 8 de juny 2024 - calor abans del canvi de diumenge!
Continuem amb aquest tastet d'estiu durant divendres i dissabte, esperant les tempestes, probablement fortes, que ens afectaran a partir del vespre de dissabte i bona part de diumenge, amb una notable refrescada. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 5 i 6 de juny 2024 - tastet d'estiu!
A partir de dimecres tindrem 4 dies de temps tranquil i amb temperatura estiuenca. Aquesta calor, serà la responsable de l'arribada de fortes tempestes a partir del vespre de dissabte i diumenge, amb l'arribada d'una nova bossa d'aire fred. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 3 i 4 de juny 2024 - tronades de tarda, abans de la calor!
Inici de setmana encara mogut, amb dues tardes (dilluns i dimarts) amb tronades destacables. A partir de dimecres arriba la calor d’estiu per uns dies, tot i que podria acabar amb un fort pet a final de setmana.. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 1 i 2 de juny 2024 - més tronades
Demà comença l'estiu meteorològic, amb un cap de setmana amb inestabilitat accentuada i temperatures que poc estiuenques seran! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:

GENERAL

Previsió 29 i 30 de maig 2024 - calor!
Dimecres càlid, amb temperatura estiuenca i amb domini del Sol. Dijous arriba un canvi destacable a darrera hora, un front de pluja i tempestes afectarà bona part del Pirineu a partir de la tarda, amb una notable refrescada. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació: