meteopirineus 1900 x 350px
Previsió 15 i 16 de maig 2024 - tarda de tronades
Després de l'abundant regada de dimarts, dimecres i dijous vindran marcats pels ruixats i les tempestes de tarda, amb uns matins amb grans clarianes. Seguirà així, bona part de la setmana. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
6822c446-0a46-4331-a2ce-1ceacd020b4b
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 15 maig 2024
Matí variable, amb moltes estones de Sol i tarda amb nous ruixats i tempestes, que podran ser localment intenses! Ambient més fresc. Vent poc destacable, tret de moment de xàfecs.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 16 maig 2024
Mapes una mica indecisos per aquesta jornada. La majoria donen un matí de clarianes i tarda amb noves tempestes, localment fortes i altres fan que la inestabilitat sigui més accentuada, amb ruixats i tempestes ja des del matí. En tot cas, una jornada que segurament, tornarà a ploure a moltes zones. Temperatura fresca. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres i cap de setmana amb el mateix patró de temps. Ruixats i tempestes de tarda i matins més estables. Potser dissabte al matí, tinguem precipitacions al Pirineu occidental. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
GEOLOGÍA DE L'ALT URGELL - ALBERT DE GRÀCIA
Dijous, 24 octubre 2024
Descobreix els secrets de la geologia de l’Alt Urgell! En aquesta xerrada, explorarem la formació del seu paisatge, els materials que el componen i les forces naturals que l’han modelat... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Descobrint les Glaceres Rocalloses: Relictes del Pa...
Comú d'Encamp
Andorra
Parlem de les glaceres rocalloses relictes! Aquestes extraordinàries formacions glacials molt presents al Pirineu, encara avui dia son confoses per simples tarteres de muntanya. Volem que tot amant del Pirineu les conegui i per això anem fins al circ de Pessons, del comú d’Encamp d’Andorra, per visitar-les i parlar-ne d’elle...
REPORTATGES: CIÈNCIA, METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ars - Ras de Conques
Alt Urgell
PN Alt Pirineu
Una opció fàcil i curta en ple PN de l'Alt Pirineu, on gaudirem d'increíbles paisatges i podrem fer un mos a un lloc encantador i molt agradable com es el Refugi Ras de Conques.
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.