BANNER PREVISIONS
Previsió 1, 2 i 3 de juliol de 2022 - Comencem el juliol amb més calor i algunes tronades
Encetem el mes de juliol amb una pujada de temperatura, que ens tornarà a dur ambient d'estiu, tot i que els valors no seran exageradament càlids com la darrera onada de calor. Pel que fa al cel, sembla que tindrem força estabilitat, tot i que a partir de diumenge la possibilitat de tronades de tarda, serà més important. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 1, 2 i 3 de juliol de 2022 – Comencem el juliol amb més calor i algunes tronades
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 1 juliol 2022
Després del pas dels ruixats de la matinada, la jornada serà molt tranquil·la, amb cel radiant i sense precipitacions. Temperatura més càlida, tant mínimes com màximes, amb calor d'estiu al migdia. Vent a cotes altes moderat del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 2 juliol 2022
Continua el cel blau i sense complicacions, amb 4 núvols decoratius que no donaran precipitacions, o a tot estirar, algun ruixat al Ripollès i la Garrotxa a la tarda. Calor d'estiu, amb màximes fregant els 35ºC als indrets més càlids. Vent destacable del SW a cotes altes, a tenir present si fem cims.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 3 juliol 2022
Matí estable, amb domini del sol, tot i que les nuvolades provinent de l'Aragó al llarg de la tarda, podran dur ruixats i tronades especialment cap al vespre. Calor intensa. Vent del SW encara destacable a alta muntanya.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Inici de la setmana pròxima amb calor d'estiu, tot i que afluixarà una mica i temps mogut, amb tronades de tarda força freqüents! Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.