BANNER PREVISIONS
Previsió 1 i 2 d'agost de 2022 - Més calor, però amb inestabilitat
Comencem el mes d'agost, amb un temps una mica menys inestable i amb més calor, tot i que no arribarem a tenir valors extrems de temperatura. Això si, a partir de dimecres la inestabilitat anirà a més i tindrem força tronades de tarda la segona meitat de setmana. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 1 i 2 d’agost de 2022 – Més calor, però amb inestabilitat
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 1 agost 2022
Matí amb restes de boires als llocs on hagi plogut diumenge al tard i sol a la resta de la serralada. A la tarda les nuvolades, tornara a desenvolupar-se, però tindrem poques probabilitat de precipitació o en tot cas, ruixats de poca durada.. Temperatura en augment, calor intensa. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 2 agost 2022
Nova jornada força estable, amb matí de sol i tarda amb algunes nuvolades però amb pocs ruixats. Temperatura pujant encara una mica més, amb calor de ple estiu. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Fins dijous calor de ple estiu, però amb tronades que a partir de dimecres aniran a més a les tardes. Sembla doncs, que tot el que resta de setmana anirà marcada per les tempestes abundants de tarda a moltes zones, falta fan! Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.