LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 10 i 11 de maig abril 2023 - inestabilitat accentuada!
Després de les pluges i tronades de dimarts al vespre, la resta de la setmana vindrà marcada per la inestabilitat i temperatures fresques! Pluges que podran ser abundants al Pirineu oriental i reaparició de la neu a partir de dijous (1.700m!). Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
Josep Maria Blanc - MeteoPirineus (1)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 10 maig 2023
Després de la pluja de dimarts, el dimecres començarà estable, amb grans clarianes i boires a les valls. Núvols més densos al vessant nord del Pirineu. A la tarda nuvolades, que donaran algun ruixats al Pirineu oriental i altres indrets del Prepirineu. Temperatura més fresca. Vent destacable del N moderat a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 11 maig 2023
Matí amb cel amb força clarianes, tot i que ràpidament els núvols aniran a més a partir del migdia. Tarda amb nuvolades que donaran de nou ruixats i tempestes, especialment al Pirineu i Prepirineu oriental. Cota de neu que baixa força, 1.700m. Temperatura fresca per l'època. Mestral moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres els ruixats i tempestes seran extensos i força destacables, deixant bons registres en algunes zones! Dissabte nevada maca al vessant nord i diumenge restes de ruixats en punts del vessant nord! Dies per tant, d'anar sumant litres! Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.