LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 10 i 11 de maig abril 2023 - inestabilitat accentuada!
Després de les pluges i tronades de dimarts al vespre, la resta de la setmana vindrà marcada per la inestabilitat i temperatures fresques! Pluges que podran ser abundants al Pirineu oriental i reaparició de la neu a partir de dijous (1.700m!). Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
Josep Maria Blanc - MeteoPirineus (1)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 10 maig 2023
Després de la pluja de dimarts, el dimecres començarà estable, amb grans clarianes i boires a les valls. Núvols més densos al vessant nord del Pirineu. A la tarda nuvolades, que donaran algun ruixats al Pirineu oriental i altres indrets del Prepirineu. Temperatura més fresca. Vent destacable del N moderat a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 11 maig 2023
Matí amb cel amb força clarianes, tot i que ràpidament els núvols aniran a més a partir del migdia. Tarda amb nuvolades que donaran de nou ruixats i tempestes, especialment al Pirineu i Prepirineu oriental. Cota de neu que baixa força, 1.700m. Temperatura fresca per l'època. Mestral moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres els ruixats i tempestes seran extensos i força destacables, deixant bons registres en algunes zones! Dissabte nevada maca al vessant nord i diumenge restes de ruixats en punts del vessant nord! Dies per tant, d'anar sumant litres! Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.