BANNER PREVISIONS
Previsió 11, 12 de juliol de 2022 - Sequera crítica i nova i llarga onada de calor
Molt males noticies pel Pirineu, tenim una sequera crítica a gairebé tot el Pirineu i Prepirineu i ara ens arriba una llarga onada de calor que durarà dies i dies i el més preocupant, sense cap possibilitat de pluja... Condicions nefastes per la vegetació, màxima precaució amb els incendis.. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 11, 12 de juliol de 2022 – Sequera crítica i nova i llarga onada de calor
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 11 juliol 2022
Jornada de sol, tot i que tindrem nuvolades de tarda que podran deixar anar algun ruixat de forma molt puntual. En conjunt però, continua l'absència de precipitacions i la greu sequera. Temperatura que continua pujant, amb calor ja forta al migdia. Poc vent.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 12 juliol 2022
Sol a tot el Pirineu i Prepirineu, amb nuvolades de tarda que difícilment donaran precipitacions. Temperatura molt càlida Vent variable en funció de l'indret, poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Onada de calor que començaria dimecres i es podria mantenir un 5, 7 o 10 dies, sense cap mena de dubtes, uns dels pitjors escenaris possible.. La sequera ja ha eixugat fonts, rius i estanys de moltes zones i una nova onada de calor ( portem 5 des de maig), només farà que agreujar aquesta sequera i tornar a disparar el perill d'incendis al màxim.. Esperem que els mapes d'aquesta setmana, acabin veient el final d'aquesta situació. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.