AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 11, 12 i 13 d'agost 2023 - darrers dies de canícula estiuencs!
Acabarem la canícula d'estiu amb ambient de ple estiu i amb perspectives d'una nova calorada per acabar la propera setmana.. Precipitacions poques a la vista! Ho detallem tot a continuació:
tempesta Cadí cumulonimbus - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 14 agost 2023
Jornada molt estable, tret d'algun possible xàfec de matinada al Pirineu occidental i també al vespre al vessant nord. Resta del dia amb domini del sol i sense precipitacions. Temperatura càlida, normal per l'època. Vent destacable del SW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 15 agost 2023
Jornada amb núvols i clarianes però sense precipitacions. Calor de ple estiu! Vent fort del NW a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres i dijous amb possibilitat d'alguna tronada puntual, però ben poca cosa. El més destacable, la pujada de temperatura a partir de dijous.. No pinta gaire bé de moment per veure ploure, potser les tempestes i una refrescada, es començarien a visitar a partir del 22 d'agost.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.