LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 11, 12 i 13 d'agost 2023 - fi de canícula amb temps estable i càlid!
Tot i que divendres la temperatura baixa moderadament, tindrem per davant jornades de ple estiu, amb calor normalitzada per l'època. El que de moment no veiem, com seria habitual per les dates, són les tempestes d'agost... Ho detallem tot a continuació:
tempesta Cadí cumulonimbus - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 11 agost 2023
Jornada molt estable, amb domini del sol i sense precipitacions. Temperatura que baixa entre 3 i 6ºC respecte a dijous, calor, però molt més moderada. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 12 agost 2023
Matí estable amb domini del sol. Més nuvolades de tarda, que donaran algun ruixat o tronada puntual al Pirineu axial i Pirineu oriental, ben poca cosa. Calor que es torna a intensificar, tot i que menys forta que dijous. Vent feble.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 13 agost 2023
De nou el sol s'imposa amb algunes nuvolades que no donaran precipitacions. Calor menys intensa que dissabte. Vent destacable del SW a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Acabarà la canícula amb temps estable i calor moderada. I de moment, sembla que tindrem unes quantes jornades més de temps força estable i calor.. Pluges i tempestes típiques de l'agost, ara per ara, no es veuen. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.