AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 11, 12 i 13 d'agost 2023 - fi de canícula amb temps estable i càlid!
Tot i que divendres la temperatura baixa moderadament, tindrem per davant jornades de ple estiu, amb calor normalitzada per l'època. El que de moment no veiem, com seria habitual per les dates, són les tempestes d'agost... Ho detallem tot a continuació:
tempesta Cadí cumulonimbus - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 11 agost 2023
Jornada molt estable, amb domini del sol i sense precipitacions. Temperatura que baixa entre 3 i 6ºC respecte a dijous, calor, però molt més moderada. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 12 agost 2023
Matí estable amb domini del sol. Més nuvolades de tarda, que donaran algun ruixat o tronada puntual al Pirineu axial i Pirineu oriental, ben poca cosa. Calor que es torna a intensificar, tot i que menys forta que dijous. Vent feble.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 13 agost 2023
De nou el sol s'imposa amb algunes nuvolades que no donaran precipitacions. Calor menys intensa que dissabte. Vent destacable del SW a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Acabarà la canícula amb temps estable i calor moderada. I de moment, sembla que tindrem unes quantes jornades més de temps força estable i calor.. Pluges i tempestes típiques de l'agost, ara per ara, no es veuen. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.