LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 11 i 12 de març 2024 - Dilluns amb ruixats de neu!
Després de la nevadota, tindrem un dilluns encara amb nevada moderada al vessant nord i ruixats de neu a la tarda, en zones del Pirineu oriental. Entre dimarts i fins dijous, més estable. La inestabilitat típica de primavera, podria retornar a partir de divendres. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
10 març 2024
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 11 març 2024
La nevada es reactiva al vessant nord del Pirineu a partir de la matinada i es mantindrà al llarg de tota la jornada en aquesta zona, deixant fins a 25cm en zones altes de la vall d'Aran. Cota de neu entorn dels 1.100m. A la resta del Pirineu més estable, amb clarianes i fora de la zona del Pirineu axial, sense precipitacions. A la tarda al Pirineu i Prepirineu oriental ruixats i alguna tronada, que viatjarà cap al Pla de l'Estany i Gironès. Temperatura d'hivern. Vent del N, especialment més intens a la tarda.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 12 març 2024
Les clarianes aniran a més i la jornada serà estable a totes les zones. Temperatura encara fredota. Vent perdent intensitat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Fins dijous continua el temps estable. A partir de divendres i el cap de setmana, possible típica situació de ruixats de tarda de primavera. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa, el Cadí a vista d'ocell!
Diumenge, 14 abril 2024
Us proposem una travessa que uneix la estació d’esquí d’Aransa amb el poble d’Estamariu, tot recorrent l’alta muntanya de Bescaran que ens obsequia amb un seguit de miradors naturals cap... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.