LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 11 i 12 d'octubre 2023 - mapes més bons a mitjà termini
A les portes d'un llarg pont per molts de nosaltres que estarem pel Pirineu (de bolets a la majoria de zones, ZERO), continuarem fins divendres amb sol i calor i frontet el cap de setmana que ens durà alguns ruixats a les tardes i vespre.. El millor, la opció a borrasques la propera setmana i fi d'aquesta calorada. Ho expliquem amb més detall i amb la previsió AUDIO a continuació:
Estanys Pera -Meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 11 octubre 2023
Cel completament seré, sense un núvol en tota la jornada. Temperatura fresca a primera hora, i una mica menys de calor al migdia. Vent en calma.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 12 octubre 2023
Jornada de sol radiant a tot el Pirineu. Temperatura similar a la de dilluns, potser una mica més de fred a primera hora. Vent en calma.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Fins divendres cap novetat, dies d'estiu dominats pel sol.. Dissabte ens creua un front poc actiu, que ens durà ruixats especialment al vespre i nit, poca cosa. Diumenge més fresc i amb força núvols, esperant un front més actiu de cara a dilluns i opcions que un anticicló al nord, ens enviï borrasques cap a nosaltres. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.