LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 11 i 12 gener 2023 - esperant situacions de mestral!
Demà ens passarà un frontet que ens durà una nevadeta feble al Pirineu axial i un nou descens de la temperatura. De dijous a dissabte estabilitat i diumenge sembla que es comencen a obrir les portes a entrades de borrasques de mestral, ara per ara sembla doncs que comença a guanyar la opció d'una segona quinzena de gener més moguda, freda i amb nevades... Ho comentem amb detall a continuació:
Pica-dEstats-MeteoPirineus-2
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 11 gener 2023
Jornada gris, però de precipitacions força minses. Al Pirineu axial i vessant nord, podrà nevar de forma feble entre mig matí i el vespre i arribar ruixats de forma més puntual a la resta i Prepirineu. Demà es podraan cumular entre 3 i 10cm Ambient fred. Vent de mestral moderat a cotes altes a la tarda.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 12 gener 2023
Jornada de sol, amb alguns núvols arribant a la tarda, però sense precipitacions. Ambient fred de nit i més agradable al migdia. Vent perdent molta intensitat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Gairebé tots els mapes en indiquen que diumenge l'anticicló s'enretira cap a l'interior de l'atlàntic obrint un passadís de vents humits i freds de mestral apuntant cap a casa nostra. Hi ha mapes molt bons per veure nevar amb intensitat i a bones cotes i altres mapes són una mica més garrepes. En tot cas, canvi d'escenari que ja comença a ser hora! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.