BANNER PREVISIONS
Previsió 12, 13 i 14 d'agost de 2022 - Pic de calor, abans de la refrescada
Arriba un pic de calor abans de la notable refrescada de la propera setmana! Fins dissabte ambient càlid, tot i que continuarem amb les tronades de tarda, que es tornaran a fer més intenses entre la tarda de dissabte i diumenge, coincidint amb la entrada de la massa d'aire més fresca. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 12, 13 i 14 d’agost de 2022 – Pic de calor, abans de la refrescada
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 12 agost 2022
Probablement un dels dies més estables d'aquesta setmana, amb matí de sol i tarda amb nuvolades que donaran alguna tronada més probable al Pirineu oriental (Ripollès, Garrotxa i zones properes). Temperatura de ple estiu, calor intensa. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 13 agost 2022
Tot i tenir un matí i migdia dominat pel sol i molt càlid, entre la tarda i vespre aniran arribant tronades des del sud, que podran afectar moltes zones fins ben entrada la nit. Atenció, alguna serà intensa (millor no programar activitats a alta muntanya nocturnes). Temperatura càlida, baixant a partir del vespre. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 14 agost 2022
Matinada amb algunes tronades, que aniran marxant en sortir el sol. Matí variable (alguns mapes donen ruixats), i creixement de nuvolades que donaran tronades de tarda a molts indrets. Calor que afluixa força. Fort vent del SW a cotes altes!
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
La refrescada notable que semblava que arribaria dimarts, els mapes d'avui la indiquen per dijous. Tindrem un inici de setmana amb calor més moderada, tronades de tarda, tot esperant el front de dijous que faria baixar notablement la temperatura, amb tronades fortes i neu als cims més alts! Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.