LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12, 13 i 14 de maig abril 2023 - arriba l'aire fred i forta inestabilitat
Arriben dues jornades de precipitacions al vessant nord del Pirineu, que fins i tot podran ser abundants i deixar un bon gruix de neu a cotes altes. A la resta del Pirineu i Prepirineu grans clarianes i poques precipitacions. La inestabilitat podria anar a més a final de setmana. Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
tempesta i isards - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 15 maig 2023
Precipitacions afectant al vessant nord del Pirineu i zona nord del Pirineu axial. A la resta del vessant sud del Pirineu i Prepirineu, cel variable i sense precipitacions. Cota de neu 1.900m. Temperatura fresca. Vent fort del NW a cotes altes (torb a les zones on nevi)
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 16 maig 2023
La nevada es mantindrà al vessant nord tota la jornada, a estones febles a estones moderada. Clarianes i sense precipitacions a la resta. Entre dilluns i dimarts, tindrem registres a la val d'Aran que aniran dels 15 a 50mm i que podrien donar-se també a l'extrem nord del Pallars Sobirà, de l'Alta Ribagorça, i entrem NW d'Andorra. A la resta del Pirineu axial entre 2 i 10mm, poc o gens a les valls principals del sud i Prepirineu. Cota de neu baixant a 1.500m. Temperatura freda per l'època. Temporal de vent del NW a alta muntanya. Precaució.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Ara per ara dimecres i dijous més estables, dimecres amb fortes ventades a cotes altes i a partir de divendres i el cap de setmana, podríem tenir més inestabilitat, sembla que serien tempestes de tarda, però altres mapes es decanten a precipitacions més abundants.. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.