LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12, 13 i 14 de maig abril 2023 - arriba l'aire fred i forta inestabilitat
Demà ens arriba una bombolla d'aire fred en alçada que inestabilitzarà força el temps pels propers dies! Ruixats i tempestes cada tarda a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, algunes fortes i nevades a les muntanyes a cotes relativament baixes, fins als 1.600m. Independentment, nevada al vessant nord del Pirineu.. Ambient fredot!. Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
nevada mitjans de maig 2023 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 12 maig 2023
El divendres començarà inestable ja en zones del Pirineu oriental i Prepirineu, amb ruixats o tronades en aquestes zones, i cel mig cobert a la resta de la serralada. Al migdia i tarda, els ruixats i tempestes seran força generals i fins i tot forts, deixant alguns registres de pluja destacables. La neu serà present per sobre dels 1.600 - 1.800m, deixant força blanques les muntanyes. Núvols densos al vessant nord del Pirineu amb nevades a la tarda. Temperatura més freda. Vent moderat del NW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 13 maig 2023
Durant la matinada podrà nevar maco en zones del vessant nord del Pirineu i altres zones del Pirineu axial per sobre dels 1.600m. Al matí cel cobert amb nevades febles al vessant nord i que es mantindran bona part de la jornada i a la resta, força clarianes, tot i que ràpidament els núvols aniran a més a partir del migdia. Tarda amb nuvolades que donaran de nou ruixats i tempestes, a moltes zones. Temperatura freda per l'època. Mestral moderat a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 14 maig 2023
Matinada encara amb nevades al vessant nord i altres zones del Pirineu axial i a mesura que arribi el matí aniran a menys. Matí força estable a la espera de noves nuvolades que tornaran a donar ruixats i tempestes a moltes zones a la tarda, però que no semblen tan importants com dies anteriors. Cota de neu 1.800m. Ambient fred. Vent de mestral moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Continua el moviment per la propera setmana amb ambient fresc per l'època de l'any! Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.