LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12 i 13 de desembre 2022 - Setmana de fronts
Iniciarem una setmana amb el pas de diversos fronts que ens duran unes quantes regades. Realment el temps serà molt canviant, amb estones de pluja i neu, sol, fred, cotes de neu altes i baixes, ventades.. Comentem com aniran els propers dies a continuació:
desembre amb fronts 2022 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 12 desembre 2022
Matí amb clarianes, més destacables al vessant nord i més cobert al sud. A la tarda arriben precipitacions moderades a moltes zones del vessant sud i Prepirineu i poc o gens al vessant nord. La cota de neu passarà dels 1.500m de la tarda als 2.000m a la nit. Ambient més càlid, tant mínimes com màximes. Vent fort del sud a la tarda. Torb a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 13 desembre 2022
Com ja és habitual aquest desembre, mapes que no tenen clar que passarà a dos dies vista.. Sembla que tindrem moltes clarianes fins al migdia i entre la tarda i nit, ens creua una altra regada, de neu que començaria als 2.400m i baixaria fins als 1. Jornada gens freda. Vent del S destacable a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Si a dos dies els mapes no coincideixen, imagineu més enllà... Pendents si dijous ens escombra una regada abundant amb baixada de cota notable.. Caldrà esperar al proper butlletí!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.