LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12 i 13 de febrer 2024 - torna per dies l'anticicló...
Després del super temporal Karlotta, que ha deixar una nevadeta a cotes altes del sud, una plogudeta i una posterior nevadeta de nord, acaba el super episodi (entengueu la ironia ;P ) i.. torna l'anticicló i les temperatures altes a partir de mitja setmana i pinta que el tindrem per uns quants dies.. DESESPERANT! De moment dilluns un pèl inestable i dimarts amb tendència a la estabilització completa.. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
Cadí - 11-2-2024 meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 12 febrer 2024
Jornada inestable. Al vessant nord del Pirineu tindrem cel més cobert i a final del matí arribaran ruixats que al llarg de la tarda, poden arribar a altres indrets del Pirineu i fins i tot, del Prepirineu oriental, com el Ripollès o Garrotxa. Poca cosa i sense arribar al Prepirineu occidental. Cota de neu pujant als 1.800m. Temperatura amunt! Vent de W fort, especialment a alta muntanya.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 13 febrer 2024
La inestabilitat anirà a menys poc a poc i quedarà una jornada amb més estomes de sol La temperatura ja serà més alta. Vent perdent intensitat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
A partir de dimecres, torna el sol i la temperatura primaveral.. Vaja ratxa més dolenta que portem d'hivern... Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.