LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12 i 13 de febrer 2024 - torna per dies l'anticicló...
Després del super temporal Karlotta, que ha deixar una nevadeta a cotes altes del sud, una plogudeta i una posterior nevadeta de nord, acaba el super episodi (entengueu la ironia ;P ) i.. torna l'anticicló i les temperatures altes a partir de mitja setmana i pinta que el tindrem per uns quants dies.. DESESPERANT! De moment dilluns un pèl inestable i dimarts amb tendència a la estabilització completa.. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
Cadí - 11-2-2024 meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 12 febrer 2024
Jornada inestable. Al vessant nord del Pirineu tindrem cel més cobert i a final del matí arribaran ruixats que al llarg de la tarda, poden arribar a altres indrets del Pirineu i fins i tot, del Prepirineu oriental, com el Ripollès o Garrotxa. Poca cosa i sense arribar al Prepirineu occidental. Cota de neu pujant als 1.800m. Temperatura amunt! Vent de W fort, especialment a alta muntanya.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 13 febrer 2024
La inestabilitat anirà a menys poc a poc i quedarà una jornada amb més estomes de sol La temperatura ja serà més alta. Vent perdent intensitat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
A partir de dimecres, torna el sol i la temperatura primaveral.. Vaja ratxa més dolenta que portem d'hivern... Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.