LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12 i 13 de juliol 2023 - cel clar i lleuger descens de les temperatures!
Després de la calor màxima del dimarts i les tempestes de la nit de dimarts a dimecres, les temperatures baixen lleugerament per donar-nos un respir. Aquests dies tindrem domini del sol sense precipitacions. No et perdis l'evolució de tot plegat a continuació!
EstanyBacivers - Meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 12 juliol 2023
Jornada amb grans clarianes després de les tronades de la nit de dimarts a dimecres que donaran pas a un dia dominat pel sol, sense precipitacions. Temperatura clarament més baixa que la del dimarts, entre 5 i 8 ºC inferior. Vent moderat del sud-oest a cotes altes!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 13 juliol 2023
Jornada amb estabilitat, amb quatre nuvolades que no donaran precipitacions. Podria ser que en alguna zona caigués alguna gota. La temperatura continuarà el descens, sent la jornada més fresca de la setmana. Vent lleuger de l'oest.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Els pròxims dies s'espera cel serè, amb una lleugera pujada de les temperatures respectes el dimecres i el dijous, tanmateix, no s'arribarà a la calor del dimarts. Molta precaució durant la resta de setmana per l'episodi de calor!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.