LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12 i 13 de juliol 2023 - cel clar i lleuger descens de les temperatures!
Després de la calor màxima del dimarts i les tempestes de la nit de dimarts a dimecres, les temperatures baixen lleugerament per donar-nos un respir. Aquests dies tindrem domini del sol sense precipitacions. No et perdis l'evolució de tot plegat a continuació!
EstanyBacivers - Meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 12 juliol 2023
Jornada amb grans clarianes després de les tronades de la nit de dimarts a dimecres que donaran pas a un dia dominat pel sol, sense precipitacions. Temperatura clarament més baixa que la del dimarts, entre 5 i 8 ºC inferior. Vent moderat del sud-oest a cotes altes!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 13 juliol 2023
Jornada amb estabilitat, amb quatre nuvolades que no donaran precipitacions. Podria ser que en alguna zona caigués alguna gota. La temperatura continuarà el descens, sent la jornada més fresca de la setmana. Vent lleuger de l'oest.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Els pròxims dies s'espera cel serè, amb una lleugera pujada de les temperatures respectes el dimecres i el dijous, tanmateix, no s'arribarà a la calor del dimarts. Molta precaució durant la resta de setmana per l'episodi de calor!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
PERFECCIONAMENT de raquetes de neu - ASCENSIÓ A LA TORRETA DE L'ORRI
Diumenge, 25 febrer 2024
Anem a pujar a un dels cims més panoràmics del Pirineu, la Torreta de l’Orri, en una possició central al Pirineu, ens regala grans vistes de la serradala! Destinat a... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.