LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 12 i 13 de juny 2023 - traca final de tempestes
Entre avui i dimecres a la tarda, tindrem una situació de ruixats i tempestes extenses i intenses, podríem dir que la traca final de tempestes després de moltes jornades inestables! A partir de dijous i la resta de la setmana, temps estable i ambient més estiuenc! Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
estanys de pessons - meteopirineus (2)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 12 juny 2023
Matí de nou amb moltes estones de sol, i nuvolades potents que a la tarda seran extenses i fins i tot intenses. Temperatures estables! (fa un any, eren uns 10-15ºC més càlides!) Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 13 juny 2023
Jornada molt inestable, amb ruixats i tronades ja des de mig matí i tempestes que podran anar visitant al llarg de la tarda a qualsevol indret. Temperatura una mica més càlida. Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres tindrem ruixats del Prepirineu cap al sud (Pirineu més al marge) i a partir de dijous i resta de la setmana probablement sense ruixats i amb notable pujada de la temperatura. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.