LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 14 i 15 de febrer 2024 - arriba un front desfet
Dimecres i dijous amb un ambient completament primaveral!! Arriba dijous un front que afectarà tota la península Ibèrica, però al arribar a Catalunya, es desintegrarà completament, donant núvols i una baixadeta de temperatura.. Després, un nou anticicló primaveral.. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
Cadí - 11-2-2024 meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 14 febrer 2024
Domini del Sol, arribant núvols a darreres hores el dia. Temperatura un cop més, de plena primavera. Vent de SW agafant intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 15 febrer 2024
Molts núvols al llarg del dia, a causa del pas del front desfet que ens creuarà. No es descarta a estones alguna gotellada, poca cosa. La temperatura es mantindrà alta, especialment les mínimes que no baixaran gaire a causa dels núvols. Vent del SW fort a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Després del frontet de dijous, divendres i cap de setmana de sol i temperatura més fresca divendres i cap de setmana més càlid. POTSER, la propera setmana, ens arriben alegries.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.