AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 14 i 15 de febrer 2024 - arriba un front desfet
Dimecres i dijous amb un ambient completament primaveral!! Arriba dijous un front que afectarà tota la península Ibèrica, però al arribar a Catalunya, es desintegrarà completament, donant núvols i una baixadeta de temperatura.. Després, un nou anticicló primaveral.. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
Cadí - 11-2-2024 meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 14 febrer 2024
Domini del Sol, arribant núvols a darreres hores el dia. Temperatura un cop més, de plena primavera. Vent de SW agafant intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 15 febrer 2024
Molts núvols al llarg del dia, a causa del pas del front desfet que ens creuarà. No es descarta a estones alguna gotellada, poca cosa. La temperatura es mantindrà alta, especialment les mínimes que no baixaran gaire a causa dels núvols. Vent del SW fort a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Després del frontet de dijous, divendres i cap de setmana de sol i temperatura més fresca divendres i cap de setmana més càlid. POTSER, la propera setmana, ens arriben alegries.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.