LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 14 i 15 de novembre 2022 - ambient de plena tardor
Aquesta setmana tindrem la visita d'un seguit de fronts més aviat poc actius, que ens donaran algunes jornades amb precipitacions i nevades i el més destacable segurament serà la normalització de la temperatura, amb un ambient propi de mitjans de novembre, és a dir, força fred! Hi ha molta teca a comentar, ho detallem tot a continuació:
Pic Orri molt nevat - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 14 novembre 2022
Jornada amb molts núvols i boires a cotes altes, especialment al Pirineu occidental on fins i tot no es descarta alguns plugims pels volts del migdia. Més clarianes al vessant nord del Pirineu i extrem oriental del Pirineu. Cota de neu 2.300m. Temperatura més freda al migdia, amb ambient de plena tardor. El vent del SW a cotes altes anirà guanyant intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 15 novembre 2022
Arriba un front per ponent que ens durà una jornada de precipitacions al Pirineu occidental i que entre la tarda i vespre, podria arribar a moltes zones del Pirineu i Prepirineu. Registres al Pirineu occidental entre els 5 i 20mm i al oriental entre els 2 i 8mm. Cota de neu al matí 2.400m i a la nit 2.100m. Temperatura més de tardor. Vent del SW fort a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Situació molt dinàmica els propers dies, amb el pas de fronts atlàntics que de moment sembla que arribaran força desgastats. Pendents però del front que creuarà entre dijous i divendres que podria ser més actiu i fer baixar la cota de neu força avall i la probabilitat que tinguem nevada de nord al llarg del cap de setmana. El més destacable, la temperatura ja normalitzada, amb ambient fred!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.