AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 15, 16 i 17 de març 2024 - Divendres inestable, i cap de setmana amb més Sol.
Divendres retornen els ruixats i algunes tronades típiques de primavera! Cap de setmana més estable, tot i que tenim a la reserva el pas d'alguns fronts al llarg de la propera setmana, el primer, dilluns. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
ruixats 14 març 2024 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 15 març 2024
Començarem la jornada amb cel variable i ja amb alguns ruixats de distribució irregular i a mesura que passin les hores, els núvols es faran més abundants. A partir del migdia i la tarda, tindrem ruixats i tronades, més probables com més al sud, és a dir, la zona del Prepirineu i Pirineu oriental. No plourà en moltes zones del Pirineu axial. Cota de neu alta, 2.100m. Temperatura més fresca que dijous. Vent moderat de W.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 16 març 2024
Cel amb alguns núvols, però en general, domini del Sol i sense precipitacions. Temperatura més freda de nit i agradable al migdia. Vent moderat del SW, especialment en zones d'alta muntanya.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 17 març 2024
Cel novament amb núvols prims i sense precipitacions. Temperatura de plena primavera. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns passa un front que ens durà una regadeta general i possiblement dimecres, arribi un front amb més activitat . Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.