BANNER PREVISIONS
Previsió 15 i 16 d'agost de 2022 - Acaba la canícula amb una forta refrescada
Acaba la canícula d'estiu (15 agost) coincidint amb una notable refrescada, que ens durà els valors de temperatura més freds des de fa moltes setmanes i més tempestes! No durarà molt, la calor d'estiu tornaria a final de setmana, amb calor típica per l'època de l'any. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 15 i 16 d’agost de 2022 – Acaba la canícula amb una forta refrescada
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 15 agost 2022
Jornada variable, amb possibilitat de tronades de matinada a zones del Prepirineu, i matí amb núvols i clarianes (poc risc de precipitacions) que donarà pas a nuvolades de tarda que podran donar tempestes especialment a la zona del Pirineu axial i zona del Pirineu oriental. Temperatura que baixarà uns 3ºC respecte a diumenge, calor, però molt moderada. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 16 agost 2022
Novament un matí dominat per les clarianes i tarda amb nuvolades que donaran alguns ruixats i tronades, a la zona del Pirineu axial i Pirineu oriental, difícilment al Prepirineu occidental. Temperatura estable com dilluns. Vent destacable del SW a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres ens escombra finalment el front fred que ens durà una bona refrescada! Finalment els mapes no van tan engrescats i la cota de neu no baixaria dels 2.900m, és a dir, micro enfarinada als sostres pirinencs, però si una contundent baixada de temperatura. Pel que fa a les pluges, tempestes fortes dimecres i dijous a moltes zones. Més enllà, torna l'estiu i sembla que tindrem una treva de tempestes després de tantes jornades consecutives plovent a molts indrets. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.