LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 15 i 16 de maig 2024 - tarda de tronades
Després de l'abundant regada de dimarts, dimecres i dijous vindran marcats pels ruixats i les tempestes de tarda, amb uns matins amb grans clarianes. Seguirà així, bona part de la setmana. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
6822c446-0a46-4331-a2ce-1ceacd020b4b
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 15 maig 2024
Matí variable, amb moltes estones de Sol i tarda amb nous ruixats i tempestes, que podran ser localment intenses! Ambient més fresc. Vent poc destacable, tret de moment de xàfecs.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 16 maig 2024
Mapes una mica indecisos per aquesta jornada. La majoria donen un matí de clarianes i tarda amb noves tempestes, localment fortes i altres fan que la inestabilitat sigui més accentuada, amb ruixats i tempestes ja des del matí. En tot cas, una jornada que segurament, tornarà a ploure a moltes zones. Temperatura fresca. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres i cap de setmana amb el mateix patró de temps. Ruixats i tempestes de tarda i matins més estables. Potser dissabte al matí, tinguem precipitacions al Pirineu occidental. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.