LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 15 i 16 febrer 2023 - una pila de dies més d'estabilitat
Continuem amb temps ben estable, amb un increment de núvols dijous, però sense precipitacions. A partir de divendres, més caloreta al migdia.. Canvis de temps d'aquí una setmaneta.. Expliquem amb més detalls a continuació:
xaragalls cerdanya 4
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 15 febrer 2023
Jornada estable, tot i que a la tarda arriben núvols alts. No tindrem pluja ni neu. Ambient de ple hivern al matí, tot i que al migdia es recupera la temperatura. Vent força encalmat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 16 febrer 2023
Jornada marcada pel temps estable i els núvols prims. Menys fred en hores nocturnes i migdia amb temperatura molt agradable. Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Inici de la setmana vinent amb baixada de temperatura i inestabilitat que podria anar a més a mitjans de setmana! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.