LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 16 i 17 de novembre 2022 - desfilada de fronts
Venen dies moguts, amb la desfilada d'uns quants fronts que ens duran canvis de temps ràpids, amb estones de sol, estones de pluja i neu i una entrada freda de nord pel cap de setmana! Hi ha molta teca a comentar, ho detallem tot a continuació:
nevada novembre 2022 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 16 novembre 2022
Jornada sense complicacions i dominada per l'abundant nuvolositat i presència de boires a muntanya, però sense precipitacions o a tot estirar algunes gotes. Temperatura de plena tardor. El vent del SW perdrà intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 17 novembre 2022
Arriba un front per ponent a la tarda que portarà alguns ruixats especialment al Pirineu occidental, després d'un matí amb moltes clarianes. Poca quantitat de precipitació i cota de neu entorn dels 2.400m al migdia, baixant a la nit als 1.700m. El més destacable serà la baixada de temperatura, donant les mínimes del dia a darreres hores de la jornada. Vent del SW fort a cotes altes al migdia, girant a NW a la tarda.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres tindrem una jornada inestable, amb una tarda amb molts ruixats i cota de neu baixant a 1.200m. Dissabte la nevada serà moderada al vessant nord del Pirineu i feble a la resta del Pirineu axial i no arribaria al Prepirineu, amb ambient ben fred. Anirem seguint la situació, que pinta que ens pot portar moviment unes quantes jornades!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.