LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 19, 20 i 21 de gener 2024 - divendres de neu, cap de setmana de Sol.
Ja tenim la nevada de sud aquí! Demà tot el vessant sud i especialment el Prepirineu, es veurà afectat per una nevada generosa i general que deixarà entre 10 i 30cm de neu, i amb cota baixa, entorn dels 1.000m! Precaució desplaçaments. A partir del cap de setmana, anticicló per dies! Ho expliquem amb més detall i amb previsió àudio a continuació:
pyreneessnownext3to6days.cc23
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 19 gener 2024
Jornada marcada per la nevada. La neu baixarà al llarg del matí cap als 1.000m i es mantindrà fins a fer-se fosc. Alguns mapes fan baixar la neu als 500m a partir del migdia.. Nevada més abundant com més al sud, donant màxims propers als 30cm en zones del Prepirineu. Menys abundant aquesta vegada, com més al nord. En general, entre els 10 i 20cm. Temperatura força freda, ambient de ple hivern. Poc vent demà, nevada "pausada"..
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 20 gener 2024
Jornada radiant, cel completament blau. Ambient fred de ple hivern. Vent feble.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 21 gener 2024
Nova jornada de cel blau. La temperatura comença a pujar de forma notable. Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
La propera setmana vindrà marcada per un potent anticicló, de fet, típic del mes de gener, però que malauradament tornarà a venir acompanyat d'un notable ascens de la temperatura. Sembla que anirà per llarg.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.