AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 19, 20 i 21 de gener 2024 - divendres de neu, cap de setmana de Sol.
Ja tenim la nevada de sud aquí! Demà tot el vessant sud i especialment el Prepirineu, es veurà afectat per una nevada generosa i general que deixarà entre 10 i 30cm de neu, i amb cota baixa, entorn dels 1.000m! Precaució desplaçaments. A partir del cap de setmana, anticicló per dies! Ho expliquem amb més detall i amb previsió àudio a continuació:
pyreneessnownext3to6days.cc23
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 19 gener 2024
Jornada marcada per la nevada. La neu baixarà al llarg del matí cap als 1.000m i es mantindrà fins a fer-se fosc. Alguns mapes fan baixar la neu als 500m a partir del migdia.. Nevada més abundant com més al sud, donant màxims propers als 30cm en zones del Prepirineu. Menys abundant aquesta vegada, com més al nord. En general, entre els 10 i 20cm. Temperatura força freda, ambient de ple hivern. Poc vent demà, nevada "pausada"..
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 20 gener 2024
Jornada radiant, cel completament blau. Ambient fred de ple hivern. Vent feble.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 21 gener 2024
Nova jornada de cel blau. La temperatura comença a pujar de forma notable. Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
La propera setmana vindrà marcada per un potent anticicló, de fet, típic del mes de gener, però que malauradament tornarà a venir acompanyat d'un notable ascens de la temperatura. Sembla que anirà per llarg.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.