AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 19 i 20 de juny 2024 - nova tongada de tempestes
Quina ratxa! Tornem a anunciar un nou episodi de ruixats i tempestes, que ens afectaran entre la tarda de dimecres i dijous, amb el pas de diferents tronades, algunes fortes, que tornaran a regar bona part del Pirineu i Prepirineu. Pont de Sant Joan, amb interrogant. Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
Núvols_Tempesta_Meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 19 juny 2024
Matí variable a tot el Pirineu i Prepirineu, amb núvols que aniran a més amb el pas de les hores. A la tarda, tindrem ja els primers ruixats i tronades, no pas generals, però si que allà on descarreguin, podran ser forts. Ambient càlid. Fort vent del SW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 20 juny 2024
Jornada molt inestable, no estarà plovent tot el dia, però si que aniran passant tempestes de sud a nord, que en qualsevol moment de la jornada podran descarregar amb ganes a la majoria de zones.. Poden ser fortes o molt fortes i deixar força litres en poca estona. Ambient més fresc. Atenció al vent a alta muntanya, bufarà FORT del SW.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres i dissabte més estable i sense precipitacions, a partir de diumenge, incertesa amb els mapes! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.