AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 2, 3 i 4 de desembre 2022 - Nevades a la vista!
Escenaris bons! Cap de setmana finalment que ens quedem en terra de ningú, però que si ens durà algunes nevades febles a moltes zones i a cotes baixes, especialment dissabte a la tarda al Pirineu oriental i diumenge a més zones del Pirineu i Prepirineu. I segons els darrers mapes, inici de la propera setmana amb possibilitats de nevada abundant i general! Ho detallem tot a continuació:
mapa neu primers dies desembre 2022 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 2 desembre 2022
Jornada molt tranquil·la, amb sol a gran part del Pirineu i Prepirineu, arribant núvols amb els pas de les hores, que serien més abundants com més a tocar de la Mediterrània. No s'esperen precipitacions. Temperatura ben freda. El vent calmarà.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 3 desembre 2022
AMB MAPES ACTUALS (canvien cada dos per tres), núvols abundants al Pirineu oriental amb possibilitat de ruixats entre el migdia i la tarda. A la resta del Pirineu més clarianes i sense precipitacions, potser amb alguns ruixats al vespre. Neu a 1.100m. Jornada freda d'hivern. Vent encalmat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 4 desembre 2022
AMB MAPES ACTUALS (pronòstic ben incert!) tindrem ruixats al llarg de la matinada i matí a moltes zones, de neu per sobre dels 800m. A la tarda les clarianes aniran a més i deixarà de nevar. Poca neu en general, tret de l'extrem oriental on podria nevar amb més ganes. Fred. Vent moderat a cotes altes de diverses direccions al llarg del dia.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Continua aquest escenari una mica incert... En tot cas els mapes sembla que donarien l'arribada de borrasques actives del sud la propera setmana, que ens donarien força precipitació! Creuem els dits per deixar ben blanc el Pirineu! Entre el 4 i 6 bona tongada de neu, pausa fins dissabte i possible nova borrasca a la vista per finalitzar el cap de setmana, falten MOLTS dies, ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.