LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 2, 3 i 4 setembre de 2022 - Més tronades entre divendres i dissabte
Ja estem a la tardor meteorològica i continuarem sumant litres! Entre divendres i dissabte al matí tindrem una nova tongada de ruixats i tronades que tornaran a ser localment intenses. Tarda de dissabte i diumenge, més estables! Ho detallem tot a continuació:
trekking
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 2 setembre 2022
Matí amb cel variable i amb nuvolades que a mesura que passin les hores, aniran a més. A la tarda tindrem ruixats i tronades aquí i allà, tot i que no seran generalitzades. Temperatura estable, pròpia de final d'estiu. Vent variable, fort en moment de tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 3 setembre 2022
Matinada i matí amb tronades, algunes intenses, afectant especialment el Pirineu i Prepirineu occidental, especialment l'alta Ribagorça, els Pallars, la Noguera i l'Alt Urgell. A la resta són menys probables. A la tarda obertura de grans clarianes, tot i que al Pirineu oriental tindrem algunes tempestes (Ripollès, Garrotxa i Empordà). Poca calor, les màximes quedaran curtes. Vent del SW moderat a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 4 setembre 2022
Jornada molt més estable, amb nuvolades de tarda que difícilment donaran precipitacions. Temperatura una mica més alta que dissabte, tot i que amb calor molt continguda. Vent del SW moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Sembla que la inestabilitat no serà tan acusada durant la propera setmana, en tot cas no tindrem una situació estable i tindrem jornades amb més moviment.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.