BANNER PREVISIONS
Previsió 2, 3 i 4 setembre de 2022 - Més tronades entre divendres i dissabte
Ja estem a la tardor meteorològica i continuarem sumant litres! Entre divendres i dissabte al matí tindrem una nova tongada de ruixats i tronades que tornaran a ser localment intenses. Tarda de dissabte i diumenge, més estables! Ho detallem tot a continuació:
Previsió 2, 3 i 4 setembre de 2022 – Més tronades entre divendres i dissabte
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 2 setembre 2022
Matí amb cel variable i amb nuvolades que a mesura que passin les hores, aniran a més. A la tarda tindrem ruixats i tronades aquí i allà, tot i que no seran generalitzades. Temperatura estable, pròpia de final d'estiu. Vent variable, fort en moment de tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 3 setembre 2022
Matinada i matí amb tronades, algunes intenses, afectant especialment el Pirineu i Prepirineu occidental, especialment l'alta Ribagorça, els Pallars, la Noguera i l'Alt Urgell. A la resta són menys probables. A la tarda obertura de grans clarianes, tot i que al Pirineu oriental tindrem algunes tempestes (Ripollès, Garrotxa i Empordà). Poca calor, les màximes quedaran curtes. Vent del SW moderat a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 4 setembre 2022
Jornada molt més estable, amb nuvolades de tarda que difícilment donaran precipitacions. Temperatura una mica més alta que dissabte, tot i que amb calor molt continguda. Vent del SW moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Sembla que la inestabilitat no serà tan acusada durant la propera setmana, en tot cas no tindrem una situació estable i tindrem jornades amb més moviment.. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.