LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 20 i 22 febrer 2023 - nevada abundant a la vista!
Després d'un nou episodi càlid, ens arriba un canvi de temps destacable, que si els mapes tenen raó (la majoria així ho veuen ara), ens donarà la tongada de precipitació més abundants en mesos en bona part del vessant sud del Pirineu! Precipitacions abundants que començarien dimecres i ens afectarien fins divendres, amb valors entre els 30 i 70mm generals i cotes de neu "baixes". Així doncs, senyora nevada que ens arribarà! Més enllà hivern i incertesa pel que fa a precipitacions, tot i que ens trobarem força jornades en un context d'inestabilitat.. Expliquem amb més detalls a continuació:
bona nevada febrer 2023 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 20 febrer 2023
Jornada de sol radiant a tots els racons del Pirineu. Calitja. Ambient primaveral. Vent força encalmat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 21 febrer 2023
El cel ja estarà variable i a mesura que passin les hores es faran més abundants. No es descarta alguns ruixats de tarda, amb una cota de neu alta, 2.300m. Continua l'ambient primaveral! Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres les precipitacions aniran a més al llarg de la jornada, especialment a la tarda quan ja podrà precipitar a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Farà mesos que no teníem un episodi de pluja i neu continuat afectant totes les zones! Dijous amb els mapes actuals seria una jornada de precipitacions abundants i generals, amb nevada molt destacable a moltes zones i cota de neu baixa, uns 1.000m i que es mantindria fins divendres a mig matí. El cap de setmana encara és una incògnita, però sembla que la inestabilitat i el fred, ens acompanyaran unes quantes jornades! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.