LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 21 i 22 d'agost 2023 - molta calor però amb fortes tempestes
Setmana per estar atents al cel! A partir de dilluns, les tempestes de tarda seran protagonistes i tanta tanta calor, algunes d'elles podran ser fortes o molt fortes. Així doncs precaució a muntanya amb aquests fenòmens violents! Per sort regarem força al llarg de la setmana, bo per pal·liar la sequera extrema que tornem a viure als nostres boscos i camps.. Però encara tindrem 4 dies més de forta calorada (amb el permís de les refrescades de les pluges), tot esperant la fi de la calor a partir de divendres. Ho detallem tot a continuació:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 21 agost 2023
Matí de sol, que anirà donant pas a nuvolades al migdia i a una tarda amb ruixats i tempestes que ja seran més extensos que els de diumenge i podran ser forts de forma puntual. Precaució amb la possibilitat de ventades i calamarsa o pedra. Temperatura molt càlida, pròpia d'onada de calor, tot i que després de ploure, notarem la refrescada. Vent poc destacable, tret de moments de tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 22 agost 2023
Jornada similar a dilluns, tot i que les tronades podrien començar en alguns punts ja al migdia i podrien arribar a més indrets i ser més fortes, precaució! Calor intensa, refrescant després de ploure. Vent poc destacable, tret de moments de tempesta.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
La calor serà molt intensa fins dijous, a partir de divendres la temperatura començarà a caure i ja no tornarem a patir aquesta calor extrema i fins i tot, farà fresca per acabar la setmana.. I pendents del cel, l'arribada de més aire fred, ens portarà més precipitacions! Hem de veure on i quanta en properes previsions! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.