LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 21 i 22 de juny 2023 - tempestes fortes dimecres al vespre
Atenció a les tempestes que ens afectaran entre la tarda vespre de dimecres i matinada de dijous, poden ser molt fortes, especialment al Pirineu occidental. Divendres revetlla de Sant Joan i cap de setmana, estable i amb calor d'estiu. Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
mamatus - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 21 juny 2023
Continuem amb la calitja i amb un matí variable, que ens podria portar alguns ruixats poc importants.. En tot cas, seria a la tarda i especialment les últimes hores, quan les fortes tempestes de l'Aragó podrien arribar a afectar a més zones del Pirineu. Podran ser fortes! Quan més a orient, menys probables i intenses. Temperatura alteta. Vent moderat del SW a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 22 juny 2023
Jornada inestable.. Atenció a les tempestes fortes de la nit i matinada. La resta de la jornada tindrem nuvolades, que ens duran ruixats i tronades a moltes zones. No plourà tot el dia ni a tot arreu, però anirà fent xàfecs i tronades en qualsevol zona i hora. Localment tornaran a ser forts. Ambient d'estiu. Atenció en vent, fort del SW a cotes altes tota la jornada.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres, revetlla de Sant Joan i cap de setmana de ple estiu, amb domini del sol i calor notable. Nuvolades de tarda que no haurien de donar precipitacions, o a tot estirar, la tarda de diumenge algun xàfec. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.