LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 21 i 22 de novembre 2022 - front actiu!
Dilluns ens creua un front actiu com feia mesos que no ens visitava, amb precipitacions extenses i força abundants i una bona nevada a muntanya! Els primers dies de la setmana seran moguts i amb canvis bruscos de temperatura i cotes de neu.. Hi ha molta teca a comentar, ho detallem tot a continuació:
front 21 novembre 2022 - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 21 novembre 2022
Ja des de primeres hores tindrem cel cobert i precipitacions al Pirineu més occidental. A la tarda arriba el front, i les precipitacions es generalitzaran, tot i que al vespre tindrem una pausa i entre la nit i la matinada es reactiven amb l'arribada de l'aire fred. La cota de neu al matí estarà molt alta, 2.400m, baixant al migdia a 2.000m i a la nit als 1.200m. Podran caure entre 5 i 30mm a tot el Pirineu i Prepirineu. Temperatura més alta a primera hora i baixant fort a darreres hores. El vent del sud serà destacable tot el dia a cotes altes i gira al nord a la nit.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 22 novembre 2022
Matinada amb precipitacions a moltes zones, de neu per sobre dels 1.000m. Començarem la jornada doncs, amb paisatge blanc a moltes zones. Al matí s'obriran grans clarianes al Prepirineu, però al Pirineu axial continuarà més cobert amb estones de ruixats de neu i nevada més continuada al vessant nord, on nevarà moderadament. Jornada freda, sota zero tota la jornada a alta muntanya. Vent del nord fort, amb torb a cotes altes. Precaució!
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Moltíssima incertesa pels propers dies.. Dimecres al matí creua un front ràpidament, amb una pujada de temperatura ràpida i transitòria. A partir de dijous diversos escenaris als mapes d'avui diumenge, alguns ens fan retornar l'anticicló, altres continuen donant pas a fronts atlàntics i altres donen un anticicló escandinau, que ens duria fred i borrasques cap a casa nostra... Qui guanyarà? Ho anirem seguint els propers dies!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.