LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 22, 23 i 24 de desembre 2023 - nadal de sol i poc fred (fora de les valls)
Propers dies i festius de Nadal, amb anticicló a sobre del Pirineu, és a dir, Sol, poc fred a muntanya i temperatura molt freda a les valls! Sembla que a mitjans de la setmana vinent, la situació es tornarà més moguda, amb la retirada de l'anticicló.. Ho expliquem amb més detall i amb previsió àudio a continuació:
MeteoPirineus - vidre cotxe gelat
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 22 desembre 2023
El Sol serà el protagonista a bona part del Pirineu i Prepirineu, però un dia més, els núvols seran abundants i amb precipitacions febles, al vessant nord del Pirineu, on podrà nevar fins a mitja tarda amb una cota de neu situada cap als 1.700m. Temperatura pujant a alta muntanya. Ventada encara forta a alta muntanya del NW, perdent una mica de força a la tarda.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 23 desembre 2023
Cel seré a bona part del Pirineu i Prepirineu, quedant restes de núvols baixos i boires al vessant nord, però ja sense precipitacions. Temperatura més càlida a alta muntanya, però amb inversió tèrmica, el fred s'acumula a les valls! Vent perdent intensitat amb el pas de les hores.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 24 desembre 2023
Jornada anticiclònica, amb cel radiant a tot el Pirineu. Glaçades intenses de nit a les valls i ambient "poc fred" a alta muntanya. Vent en calma.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Nadal i Sant Esteve completament estable i amb poc fred, fora de les valls, on tindrem glaçades intenses. A partir del 27 o 28, poden arribar alguns frontets, de moment, sembla que ben poca cosa... Ho anirem seguint! IMPORTANT!! Apunta't al nostre CANAL DE WHASTAPP DE METEOPIRINEUS A https://whatsapp.com/channel/0029VaEwFqe2UPBI8Q2NmK32
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Lluna plena amb raquetes a ARANSA
Dissabte, 24 febrer 2024
Una nit màgica a Aransa, per gaudir de la lluna nova, una nit molt fosca per gaudir del cel nocturn de la Cerdanya. Destinat a persones avesades a caminar per... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
La neu al Pirineu oriental
Pirineu de Girona
Com sabem, el Pirineu presenta una variabilitat climàtica molt diversa i amb característiques que el fan molt diferent entre una zona i una altra. Avui volem fer una aproximació al Pirineu més oriental per parlar de les seves peculiaritats climàtiques i de la seva oferta turística vinculada a la neu! Ho descobrim?
REPORTATGES: INICIATIVES

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.