LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 22 i 23 de novembre 2023 - fred d’hivern
Pròxims dies marcats pel fred al Pirineu, amb temperatura, que tot i remuntar en algunes valls dijous i divendres, es mantindran fredes i sembla que aquesta tendència freda va per dies.. La nevada tindrà corda fins demà al migdia en algunes zones, i el temps estable torna la resta de setmana. Demà ventada i torb! Ho expliquem amb més detall a continuació:
pic serrera - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 22 novembre 2023
Continua la nevada, entre moderada i abundant, al vessant nord del Pirineu i a estones, arribant al vessant sud. Menys neu com més a tocar del Prepirineu i gruixos més destacables al vessant nord, alguns registres, fregant el mig metre de neu nova. A la tarda obertura de grans clarianes. Cota de neu entorn dels 1000m. Ambient de ple hivern, fred! Molta atenció amb les fortes ventades de nord i el torb. NO FER ALTA MUNTANYA!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 23 novembre 2023
Cel radiant a tot el Pirineu. Ambient d’hivern. Glaçades destacables durant la matinada on no bufi el vent. Vent perdent intensitat, encara destacable a cotes altes al matí i ja més calma a la tarda.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Fins diumenge temps tranquil amb arribada de núvols per acabar la setmana, però ara per ara, sense previsió a gaires complicacions.. alguns mapes insinuen coses, però de moment, els deixarem que s’aclarin una mica més 😆Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa del Cadí, carenant tota la serra!
Dissabte, 15 juny 2024
Us proposem una completa sortida a la serra del Cadí, per fer de punta a punta aquesta meravella de serra del Prepirineu català, tot passant per cims emblemàtics com Costa... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les precipitacions al Pirineu
Pirineus
Pirineus
Avui volem parlar sobre les precipitacions a la serralada pirinenca! La bellesa del Pirineu com moltes vegades diem, rau en l'abundància de les precipitacions i d'aigua. Descobrim perquè plou, quina relació tenen les muntanyes amb la creació de pluja o neu i quin tipus de precipitació tes pot donar a casa nostra! Ho veiem!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.