LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 23, 24 i 25 de desembre 2022 - Nadal càlid
Ja estem a l'hivern i aquest cap de setmana és Nadal, i el temps serà completament estable i amb temperatura poc hivernal, amb un ambient al migdia gairebé primaveral. Potser el tió ens regala algun canvi per mitjans de la setmana vinent, però encara està per confirmar.. Comentem com aniran els propers dies a continuació:
curs-nivo
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 23 desembre 2022
Tindrem 4 núvols al matí que marxaran molt ràpidament i donaran pas a una jornada de sol. Boires a les valls. Ambient fred de nit a les valls amb inversió tèrmica i caloreta al migdia. Fort vent de ponent a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 24 desembre 2022
Jornada amb domini del sol, tot i que tindrem 4 núvols decoratius que no donaran precipitacions. Boira matinal a les valls. De nou contrast entre el dia i la nit, fred nocturn i ambient molt suau al migdia. Vent del SW fort a cotes altes.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 25 desembre 2022
Nadal de Sol a tot el Pirineu i Prepirineu. Boira matinal a les valls. Fresca nocturna, especialment a les valls i caloreta al migdia. Vent destacable del SW a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Començarem la setmana amb temps estable i amb una baixada progresiva de temperatura. Hem de veure si el front que podria arribar dijous 29 serà actiu o no.. Ho anirem seguint! RECORDA: Avui és últim dia per aprofitar el preu de promoció del nou curs de NIVOMETEOROLOGIA de MeteoPirineus! Tota la info a l'apartat web de Cursos.
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.