AraLleida_Banner_ESTIU24-1082x163-CAT_raimat
Previsió 26 i 27 de febrer 2024- inici de setmana mogut
Quin goig de mapa! Al llarg de les properes hores ens creua un front fred, que ens durà un tongada de precipitacions i un nou descens de temperatura i cota de neu cap als 800m. Tarda de demà de ruixats de neu i entre dimarts i dimecres, GENEROSA nevada de nord! Ho expliquem amb més detall i previsió àudio a continuació:
nevadota
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 26 febrer 2024
A la matinada les precipitacions seran generals a bona part del vessant sud del Pirineu, amb una cota de neu que baixarà dels 1.500m als 1.100m cap al matí. Matí amb ruixats a bona part del Pirineu axial, que a partir del migdia, s'aniran estenent a la resta del Pirineu i Prepirineu. De nou, pot haver alguna tronada i calabruix. Temperatura freda, amb ambient d'hivern. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 27 febrer 2024
Al llarg del dia la nevada s'anirà intensificant amb el pas de les hores al vessant nord del Pirineu i al vespre i nit, saltarà a tot el vessant sud i fins al Prepirineu. Gruixos de neu nova entre 15 i 40cm al vessant nord. Cota de neu baixant fins als 700m. De moment, una de les nevades més abundants de la temporada, al vessant nord! Ambient de ple hivern. Vent agafant intensitat de NW, fort a la nit.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres fins al migdia continuarà nevant amb ganes al vessant nord, menys al vessant sud. Dijous treva i potser nous ruixats entre divendres i el cap de setmana. PER FI es trenca la monotonia! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
World Environment Day GIF Instagram Post
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
TAST DE CERVESSES ARRIACA
Dijous, 18 juliol 2024
El proper dijous 18 de juliol vine al nostre local a tastar una gran varietat d’aquestes cervesses artesanes. En aquest tast trobareu cervesses per a tots els gustos: radler, rubia,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: la distribució pluviomètrica al Pirineu
Pirineu
Parlem sobre precipitacions! Ja sabem que no plou de la mateixa manera al Pirineu i especialment, que no ho fa per igual al llarg de l'any.. Uns indrets tenen més precipitació a l'estiu, d'altres es veuen afectats per la ombra pluviomètrica i altres veuen nevar més.. Intentem donar algunes pistes per identificar aquestes dife...
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.