LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 26 i 27 de juny 2023 - tornen les tempestes!
Després d'un tastet de ple estiu, la propera setmana ens porta tempestes i un descens de temperatura, que ens deixarà una setmana amb calor moderada. Atenció a les tempestes demà a la tarda, podran ser fortes. Canvi fort per dijous i divendres (neu als cims més alts?).. Detallem l'evolució de tot plegat a continuació!
vall de madriu
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 26 juny 2023
Matí estable, amb grans clarianes i nuvolades que al migdia aniran a més. A la tarda, tempestes a moltes zones! S'iniciaran pel Pirineu oriental però al llarg de la tarda es faran general i intenses. Es podran mantenir fins a la nit. Repetim, podran ser fortes, amb ventades i calamarsa. Temperatura més baixa, tot i que fins que plogui, farà forta calor i xafogor. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 27 juny 2023
Matí variable amb ràpid creixement de núvols, que tornaran a donar tempestes a la tarda. No seran tan intenses com dilluns, però localment caurà amb ganes. Ambient menys càlid. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dimecres amb noves tronades de tarda, però pendents del probable canvi de temps molt destacable que podria arribar entre dijous i divendres, amb fortes tempestes i descens de temperatura important (podrà nevar per sobre dels 2.800m!).. Ho anirem seguint com sempre!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Pica d'Estats
Dissabte, 13 juliol 2024
Us proposem una completa sortida per ascendir fins a la Pica d’Estats, sostre català i un dels cims més emblemàtics del Pirineu oriental, on les vistes són immenses! Us proposem... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
Tour per la botiga de MeteoPirineus
Pirineus
Pirineus
Ja tenim la botiga oberta i us ensenyem que hi ha a la botiga, en aquet vídeo!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.